Itt az ideje becserélni régi prémium tankjaidat egy jobbra

Itt az ideje becserélni régi prémium tankjaidat egy jobbra

Újra bedobhatjuk régi prémium tankunkat az olvasztóba, hogy árából beszerezzünk egy hatékonyabb fenevadat.

Az esemény január 26-a és február 16-a között fut, és ahogy a neve is sugallja, a tank becserélés alatt régi prémium tankunk árát 50%-os áron beszámítják, így annyival olcsóbban juthatunk hozzá az újhoz. Például ha egy Löwe a kiszemeltünk, aminek ára 11 200 arany és adunk érte egy Dicker Maxot, akkor így már csak 9 800 aranyat kell fizetnünk a tankért.

Vásárlásnál innentől lehetőség lesz megszerezni az 50TP Prototyp, Caernarvon AX, Chrysler K, IS-2M és Skoda T29 harckocsikat, továbbá becserélésre ott a Bofors Tornvagn, a Caliban, a Charlemagne, a M-IV-Y, a Skoda T56, az AP AMX 30 és az ASTRON Rex is. Látogass fel a Wargaming honlapjára, és használd a kalkulátort, aminek segítségével könnyebben eldöntheted, hogy élsz-e a lehetőséggel

A Boltban felülről a negyedik menüponton belül találod a tank becserélést. Ti megváltok valamelyik régi prémium tankotoktól egy újért cserébe?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.