Segítség a nyolcadik heti küldetésekhez

Segítség a nyolcadik heti küldetésekhez

Megérkeztek a 8. heti küldetések és ezzel újabb 175 ezer xp-t szerezhetünk.

Megérkeztek a Weekly Challengek, mi pedig segítünk, hogy gyorsan végezz velük. A mostani küldetések nem túl nehezek, de van pár dolog, aminek a segítségével könnyebben fogsz boldogulni. Összesen hét feladat van és mindegyik végrehajtása után 25 ezer xp jutalomban részesülsz. 

Fentről lefelé haladva az első és a harmadik küldetés végrehajtásában segítségedre lehet az egyik előző cikkünk, amiben Klombo és a Klomberries pályán való elhelyezkedése látható. A feladatod az lesz, hogy a Klomberries segítségével tölts fel magadnak 30 életerőt, valamint a dinoszaurusz, Klombo hátára felmászva várd meg míg kilövell, és amilyen hamar csak lehet nyisd ki a Glideredet, mert 150 métert kell repülnöd. Az előfordulási helyüket az alábbi cikkre kattintva megtalálod.

A következő feladat, hogy három különböző típusú kaktusznövényt kell elpusztítani. Erre a sivatagos részen lesz lehetőséged, pontosabban Chonker's Speedway-be és Condo Canyon-ba kell ellátogatnod. A negyedik küldetés keretein belül egy Vending Machine előtt kell táncolnod a benne található Llana-nak, 5 másodpercig. A lenti képen látható, hogy hol is találhatóak az automaták. 

Már csak három challenge van vissza. Pizza Party itemet használva ki kell venned a pizzás dobozból kettő darab pizzaszeletet, 100-at kell sebezned robbanós fegyverrel, és beszélned kell három NPC egyikével. A robbantós küldetéshez segítségedre lehet a Clinger, a Gránát, vagy használhatod a Granade Launchert is, ha szerencsésen hozzájutottál egyhez. Az NPC-k közül te választhatsz, hogy kivel csevegsz. A következő helyen bukkansz rájuk. 

Sok sikert a küldetések teljesítéséhez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!