Hirdetés

Az Esport1 már az Index.hu-n is megtalálható

A legfrissebb e-sport és gaming hírek még könnyebben elérhetőek, de más miatt is fontos esemény ez!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

Amióta az Esport1 létrejött, töretlen célunk, hogy minél több emberhez juttassuk el az e-sport és gaming világ legújabb történéseit. Az Index.hu-val együttműködve egy új eszközt kaptunk erre, a címlapi boxban most már a mi híreink is megtekinthetőek!

Az e-sport világ történéseinek szakmai szállítójaként ez hatalmas mérföldkő szerkesztőségünknek, és lehetővé teszi számunkra, hogy ne csak a hardcore gamereket, hanem a szélesebb közönséget is releváns hírekkel lássuk el, ezzel erősítve az Esport1 azon törekvését is, hogy nem csak felöleli a játékosokat, de népszerűsíti is a tudatos, minőségi időtéltessen járó, hasznos skilleket elsajátító videójátékozást és e-sportolást.

Az Index.hu címlapi boxában ebből kifolyólag elsősorban lazább, mindenki számára könnyen értelmezhető híreket fogunk megjelentetni, ettől viszont a hardcore mély anyagok nem tűnnek el az oldalról. Ha a kedvenc játékod legújabb frissítését szeretnéd elolvasni magyar nyelven, vagy a legjobb tippeket és trükköket keresed, továbbra is várunk ezekkel az anyagokkal az Esport1.hu-n!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!