Hirdetés

Az Esport1 már az Index.hu-n is megtalálható

A legfrissebb e-sport és gaming hírek még könnyebben elérhetőek, de más miatt is fontos esemény ez!

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Amióta az Esport1 létrejött, töretlen célunk, hogy minél több emberhez juttassuk el az e-sport és gaming világ legújabb történéseit. Az Index.hu-val együttműködve egy új eszközt kaptunk erre, a címlapi boxban most már a mi híreink is megtekinthetőek!

Az e-sport világ történéseinek szakmai szállítójaként ez hatalmas mérföldkő szerkesztőségünknek, és lehetővé teszi számunkra, hogy ne csak a hardcore gamereket, hanem a szélesebb közönséget is releváns hírekkel lássuk el, ezzel erősítve az Esport1 azon törekvését is, hogy nem csak felöleli a játékosokat, de népszerűsíti is a tudatos, minőségi időtéltessen járó, hasznos skilleket elsajátító videójátékozást és e-sportolást.

Az Index.hu címlapi boxában ebből kifolyólag elsősorban lazább, mindenki számára könnyen értelmezhető híreket fogunk megjelentetni, ettől viszont a hardcore mély anyagok nem tűnnek el az oldalról. Ha a kedvenc játékod legújabb frissítését szeretnéd elolvasni magyar nyelven, vagy a legjobb tippeket és trükköket keresed, továbbra is várunk ezekkel az anyagokkal az Esport1.hu-n!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés