Az Esport1 már az Index.hu-n is megtalálható

Az Esport1 már az Index.hu-n is megtalálható

A legfrissebb e-sport és gaming hírek még könnyebben elérhetőek, de más miatt is fontos esemény ez!

Amióta az Esport1 létrejött, töretlen célunk, hogy minél több emberhez juttassuk el az e-sport és gaming világ legújabb történéseit. Az Index.hu-val együttműködve egy új eszközt kaptunk erre, a címlapi boxban most már a mi híreink is megtekinthetőek!

Az e-sport világ történéseinek szakmai szállítójaként ez hatalmas mérföldkő szerkesztőségünknek, és lehetővé teszi számunkra, hogy ne csak a hardcore gamereket, hanem a szélesebb közönséget is releváns hírekkel lássuk el, ezzel erősítve az Esport1 azon törekvését is, hogy nem csak felöleli a játékosokat, de népszerűsíti is a tudatos, minőségi időtéltessen járó, hasznos skilleket elsajátító videójátékozást és e-sportolást.

Az Index.hu címlapi boxában ebből kifolyólag elsősorban lazább, mindenki számára könnyen értelmezhető híreket fogunk megjelentetni, ettől viszont a hardcore mély anyagok nem tűnnek el az oldalról. Ha a kedvenc játékod legújabb frissítését szeretnéd elolvasni magyar nyelven, vagy a legjobb tippeket és trükköket keresed, továbbra is várunk ezekkel az anyagokkal az Esport1.hu-n!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.