BLAST Premier: Még mindig alszik a NaVi?

BLAST Premier: Még mindig alszik a NaVi?

Kell egyáltalan device a NiP-be? Úgy tűnik jól megvannak nélküle is.

Fellélegezhettek picit a NaVi-szurkolók, a Liquid ellen már egy erős csapatot láthattak sárga-feketében. Úgy tűnt, hogy a NaVi csoportkörös megingása csak pillanatnyi hiba volt, hogy a tavalyi bajnokcsapat összekapja magát, aztán jött a NiP. Az a NiP, amelyik alapjáraton sem túl stabil még, ráadásul device is hiányzik a kezdőből.

A beugróval játszó svéd csapat azonban nem riadt meg a NaVitól, sőt! Inkább megmutatták, hogy egyrészt van bennük erő, másrészt pedig, hogy a NaVi igenis verhető. A szenvedő Liquid kevés volt ehhez, a NiP viszont már éppen elég nagy akadály volt az orosz-ukrán ötösnek.

Nuke a NaVi-neve mellett landolt, a NiP által alig játszott pályán még nem volt kérdés, hogy ki az erősebb. Utána viszont, mintha kicserélték volna a csapatokat. A NiP magához tért, hampus remekül olvasta a köröket, tökéletesen forgatta csapatát ahhoz, hogy ellenfeleiket bizonytalanságba kergessék. A NaVi-játékosai nem találták önmagukat a szerveren, Overpasson és Mirage-on is mélyen alulteljesítettek. A számok megmutatják, hogy a NaVi gyengébb online, de arra nem számítottunk, hogy ennyire.

A BLAST Premier Spring Groups tegnapi eredményei

  • Vitality vs MiBR - 2:0
  • NiP vs NaVi - 2:1
  • Astralis vs BIG - 0:2

Az ukrán csapat ezzel a kiesés szélére került, akárcsak az Astralis és az MiBR. Hármójukra még vár egy-egy mérkőzés, de ha azokat is elveszítik, akkor búcsút inthetnek a Spring Finalnek és a Showdownban kell majd próbálkozniuk.

A BLAST Premier Spring Groups mai menetrendje

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!