Tarik: „A CS:GO nehezebb, mint a Valorant

Tarik: „A CS:GO nehezebb, mint a Valorant"

Ha valaki, hát tarik jól ismeri mindkét játékot, és szerinte több skill kell a CS:GO-hoz. Egyetértünk vele?

A 2022-es szezon kezdetével több Valorant játékos is magára hagyta a Riot lövöldéjét és visszatért az immár 10 éve közkedvelt CS:GO-hoz. Ilyen például nitr0, aki anno az első tier 1-es profi CS:GO játékos volt, aki játékot váltott. Hosszú hónapokat töltött a 100 Thieves csapatában, néhány hete viszont ő is visszatért a CS:GO-hoz és immár újra a Liquid színeiben játszik. Sajnos eddig inkább kevesebb, mintsem több sikerrel.

Nitr0 még saját játékát sem találta meg igazán a szerveren és mivel ő irányítja az idei Liquidet, ez kihat az egész csapat teljesítményére is. Meglehetősen hamar búcsúztak a BLAST Premier Spring Groups versenyétől és egyelőre szemmel látható, hogy nagy a csapat hátránya. Márpedig a versenyek szinte futószalagon jönnek majd, a Liquidnek gyorsan össze kell kapnia magát, ha ott szeretnének lenni a legjobbak között.

Ugyanez igaz nitr0-ra is. Honfitársa, tarik szerint nem nitr0-val van a gond, egyszerűen más a játék. Sőt, ez talán sokaknak nem tetszik, de tarik kijelentette, hogy a CS:GO nehezebb, mint a Valorant.

„Nitr0 gyakorlatilag farmolta a frageket Valorantban, visszamegy a CS:GO-mezőnybe és egyszerűen nem jön neki össze semmi. A helyében én már azon is elgondolkodnék, hogy visszamegyek Valorantozni. (...) Nehezebb most alkalmazkodnia. A CS:GO egyszerűen nehezebb, mint a Valorant."

Ti mit gondoltok? Nitr0 tényleg kevés már a CS-hez és inkább menjen vissza Valorantozni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!