Nitr0: Ezért erősebb az európai VALORANT az amerikainál

Nitr0: Ezért erősebb az európai VALORANT az amerikainál

Szerinted utoléri valaha a Valorant, a CS:GO-t?

Anno sokan a CS:GO killer játékként tartották számon a Valorantot, sőt, talán most is van, aki hisz abban, hogy a Riot játéka egyszer lenyomja majd a Valve-ét. Az igazság ezzel szemben az, hogy maroknyi kiemelkedő játékost tudott csak átcsábítani anno a Valorant és közülük is sokan annyira borúsnak látják a játék helyzetét, hogy inkább visszamentek a CS:GO játékosok közé. Floppy, autimatic és Nitr0, csak hogy néhány nevet említsünk.

Végre a Riot is rájött, hogy fejlődnie kell a játéknak és az új tartalmak helyett a hibák kijavítására koncentrálnak.

Nitr0 például kiábrándult, nem csak vergődő ex-csapatából, a 100 Thievesből, de a teljes észak-amerikai Valorant mentalistásból is. Egy friss videóban azt ecseteli, hogy remek volt látni tavaly a PGL CS:GO Majort, hogy milyen sok embert mozgat meg a CS. Valorant csapatában egy roppant nehéz időszakon mentek keresztül, a Liquid pedig tálcán kínálta a lehetőséget a visszatérésre. Elmondása szerint, úgy gondolta, hogy ha valamikor vissza akar térni, akkor ahhoz most jött el az idő.

Nitr0 azt is elárulta, hogy szerinte mi a legnagyobb baj az NA-Valoranttal. Hiszen nem csak CS:GO-ban gyengélkedik az észak-amerikai régió, Valorantban sem muzsikálnak túl jól.

„Egyéni játékban nem mondanám erősebbnek az európai régiót. Szerintem nagyjából minden játékos azonos szinten van most. Viszont az EU játékosok keményebben dolgoznak. Többet és effektívebben gyakorolnak, jobban figyelnek a társaikra. Utálom ezt kimondani, de az NA-régióban sokan csak a kontent, a show miatt játszanak."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!