Hogwarts Legacy: Ha minden igaz, már nem kell sokat várni rá

Hogwarts Legacy: Ha minden igaz, már nem kell sokat várni rá

Ha a kiszivárgott információk megfelelnek a valóságnak, akkor már nem kell sokat várni a Harry Potter-univerzumban játszódó RPG-re.

Még 2020-ban jelentették be, hogy készül egy, a Harry Potter világában játszódó RPG játék, a Hogwarts Legacy, amely azóta többször is bekerült ugyan a hírekbe, ám ezek nem feltétlen szolgáltak pozitív hírekkel a közösség felé. Tavaly november 10-én olvashattunk arról például, hogy a játék leghamarabb 2022 második felében jelenhet meg, azonban a fejlesztők csendben maradása végképp nem nyugtatja meg a játékosokat, akik lassan azt a kérdést teszik fel: meg fog-e jelenni egyáltalán a játék?

Most azonban több jel is arra utal, hogy ez a 2022-es év akár a valódi megjelenés éve is lehet. Bemutattak ugyanis egy The Art and Making of Hogwarts Legacy című könyvet, mely 2022. szeptember 6-ától lesz elérhető. Tekintve pedig, hogy egyes pletykák szerint a könyv tartalma biztosan spoilerezne a játékból, elképzelhető, hogy ekkörül jelenik meg maga a Hogwarts Legacy is. A szeptemberi megjelenésről korábban egy AccountNGT nevű Twitter-felhasználó is posztolt, aki hozzátette, hogy a következő trailer február-márciusban várható, az értesüléseit persze óvatosan kezelve.

Az ilyen pletykákat érdemes is a helyén kezelni, míg nem maga a fejlesztő, vagy kiadó osztja meg a pontos megjelenési dátumot. Ha viszont igazak az értesülések, úgy akár már idén ellátogathatunk Roxfort varázslatos világába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!