CS:GO: A Major győztes Cloud9 edzője is coach buggal csalt

CS:GO: A Major győztes Cloud9 edzője is coach buggal csalt

Régi téma, de új edző. Még 2022-ben is buknak le csalók a coach bug miatt.

2020 nyarán robbant ki a coach bug botrány, ami aztán gyakorlatilag az év második felében is állandó témát szolgáltatott a CS:GO-közösségnek. Sőt, mivel HUNDEN körül egyre nagyobb balhé alakult ki, még 2021 is a coach bugtól volt hangos. Úgy tűnik nem telhet el év csaló edzők nélkük, hiszen most itt egy újabb esett.

Soham Chowdhury, vagy ahogy többen ismerjük, valens, évekig volt a Cloud9 edzője. A C9 előtt Complexity és Team Solomid színekben is láttuk őt, végül azon ő volt az az edző, aki 2018-ban sikerre vitte a Cloud9 csapatát. Vele nyerték meg a bostoni ELEAGUE Majort, aminek FaZe elleni döntőjük a mai napig is a valaha volt egyik legjobb, legizgalmasab profi CS:GO-mérkőzés.

Egyelőre nem tisztázott hogyan, de róla csak most derült ki, hogy anno csalt. Három alkalommal, online meccseken nyúlt a bughoz, mindháromszor a Cloud9 színeiben, olyan csapatok ellen mint a Liquid és az OpTic Gaming. Valens a Dexertonak nyilatkozott.

„Elsőre azt gondoltam, hogy csak egy új glitch a sok közül, aztán mivel nem tűnt el, szóltam az adminoknak. Másodjára újraindítottam a játékot és az megoldotta. (...) Nem tudtam mi idézte elő a hibát és nem is kerestem annak módját."

Valens jelenleg az Evil Geniuses csapatánál dolgozik, már nem edző, a csapat egyik vezető elemzője. Egyelőre rejtély, hogy anno miért nem bukott le, miért csak most derült fény az igazságra, ahogy az is, hogy az ESIC vajon most megbünteti-e majd őt?

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!