CS:GO: Harmadjára is WePlay Academy League bajnok a MOUZ NXT

CS:GO: Harmadjára is WePlay Academy League bajnok a MOUZ NXT

Torzsi nélkül is szárnyal a MOUZ NXT.

Torzsi már nem a MOUZ NXT, hanem a nagy MOUZ játékosa. Ő immár hetek óta a holnap kezdődő IEM Katowicére készül NBK, dexter, Bymas és frozen oldalán, igaz végül úgy alakult, hogy Bymas kénytelen kihagyni a versenyt, helyét JDC veszi majd át. Mindeközben nem állt meg az élet a MOUZ NXT oldalán sem, torzsi helyét átvette mhL, vele játszották le a teljes harmadik szezonját a WePlay Academy League-nek.

Méghozzá a már-már megszokott eredményességgel. A teljes szezonban, egyetlen egy alkalommal hibázott a csapat. 7-16-ra elveszítettek egy Mirage-t a Spirit Academy felállásával szemben, azt leszámítva töretlenül, rendületlenül meneteltek végig. Astralis Talent, NaVi Junior, BIG Academy, senki sem tudta megállítani őket.

A vasárnap esti döntőben éppen a német BIG Academy ötösét fogadták, az ismerkedésre azonban nem hagytak sok időt. Két pálya alatt, ráadásul két magabiztos, gyors pálya alatt lerendezték a döntőt, ami ezúttal nem valósulhatott meg LAN-on, online játszottak a felek.

16-12-t és 16-9-cet kapott a BIG Academy, a MOUZ NXT pedig ismét bebizonyította, hogy az utánpótláscsapatok között egyszerűen nincs párjuk. Egyre inkább szeretnénk látni ezt az ötöst nagyobb ellenfelekkel szemben is, kíváncsiak vagyunk, hogy mire mennének egy OG, egy FaZe vagy egy Liquid ellen. 

A tegnapi győzelemmel már másodszor védték meg bajnoki címüket, harmadjára lettek a WePlay Academy League bajnokai és egyelőre a közelében sincs egyik csapat sem, hogy megszorongassák a MOUZ NXT-t a ligában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!