Battlefield 2042: Közel 200 ezren írták már alá a pénzvisszafizetést követelő petíciót

Battlefield 2042: Közel 200 ezren írták már alá a pénzvisszafizetést követelő petíciót

Megelégelték a játékosok a Battlefield 2042 jelenlegi állapotát, ezért kérik a vételár visszafizetését a kiadótól.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy egy petíciót indítottak a Battlefield 2042 játékosai, amelyben azt szeretnék elérni, hogy az EA fizesse vissza a játék vételárát a vásárlóknak, függetlenül attól, hogy azok mely platformon szerezték be maguknak a játék egy példányát. Február 9-én még kicsivel több, mint 50 ezren írták ezt alá, az elmúlt 5 nap során viszont ez a szám közel megnégyszereződött: közel 200 ezren követelik vissza a pénzüket.

Cikkünk megjelenésekor a Change.org portálon indított petíció 190 014 aláírónál tart, ez a számláló pedig folyamatosan csak növekszik. Ezzel az oldal közlése szerint ráadásul az egyik legnagyobb és legnépszerűbb petícióvá is nőtte ki magát a platformon. Az EA tervei szerint a játék nyárig nem kap semmilyen nagyobb új tartalmat, illetve még a kisebb, extra funkciókat bevezető frissítések is csúsznak - olyanok, mint például a voice chat, vagy a statisztikákat mutató ablak.

Egyelőre sem az EA, sem a DICE nem nyilatkozott a játékosok követelései kapcsán. Ugyan a Steamen könnyen hozzájuthatnak pénzükhöz a csalódott játékosok, PlayStationön és Xboxon már jóval nagyobb akadályokba ütköztek a visszatérítést igénylők. Fejfájása pedig már csak azért is lehet a fejlesztőknek, mert a petíció indítói szerint ha az aláírások száma meghaladja az 50 ezret, úgy jogi útra terelik az ügyet és a bíróságon küzdenének igazukért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!