Warzone: Elege lett Dr Disrespectnek a játékból

Warzone: Elege lett Dr Disrespectnek a játékból

A tartalomgyártó unalmasnak tartja a frissítéseket, szerinte mélyponton van a játék.

Ismét megszólalt Dr Disrespect azt követően, hogy megérkezett a Call of Duty Warzone Season Two-frissítése. Eddig sem volt túl jó véleménnyel a játékról a tartalomgyártó, most pedig egyenesen úgy fogalmazott, hogy „18 hónap hanyatlás után elérte a mélypontot".

Eddig sem a visszafogottságáról volt híres Dr Disrespect, ha a játékról szeretett volna véleményt alkotni, a legtöbbször az új tartalmak hiányát, és a bugokat kritizálta. A második évad február 14-i indulását követően egyenesen odáig ment, hogy azt mondja, a játék mélypontra került.

„Elegem van" – mondta az egyik streamjében. „Szerintem most váltok játékot. Ez [a Warzone] egyszerűen nem megfelelő már számomra."

A Warzone Pacific második szezonja hétfőn rajtolt, a frissítés sok újdonságot hozott magával a játékba, a Doki Úr szerint viszont ezek sem „mentik meg" a játékot.

„Egyszerűen nem tetszik." – folytatta Dr Disrespect. „Nem tetszik, amióta ez az új helyszín (a decemberben megjelent új pálya, a Caldera) belekerült. Ez őrület. Most szó szerint nem érdekel a Call of Duty. Talán ez érdekel jelenleg a legkevésb. Nem tudom, talán a játék a játék kinézete, vagy a jelenlegi helyzete, vagy a pálya dizájnja az oka. Nem jön be. Egyszerűen nem."

Dr Disrespect ezen véleményét néhány nappal azután osztotta meg, hogy a Raven Software bejelentette a Warzone következő részét. A Warzone 2-t teljesen új játékmotor fogja hajtani, a programot pedig „az alapoktól" fogják elkészíteni, hogy elkerüljék a jelenlegi játék legtöbb problémáját. A Warzone 2 megjelenése valamikor 2023-ban várható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!