CS:GO: Elvérzett az új fnatic az első RMR selejtezőn

CS:GO: Elvérzett az új fnatic az első RMR selejtezőn

Smooya és Brollan eltávolítása egyelőre inkább hibának tűnik, mintsem megoldásnak: meglepetéscsapattól kaptak ki a negyeddöntőben.

Az OG, a Dignitas, az AVE és a HEET az első négy csapat, akik továbbjutottak az európai RMR-ra az első selejtezőn keresztül. A több mint 700 csapattal induló kvalifikáción több jelentős csapat is részt vett, a legnagyobb vesztesek az utolsó pillanatban két játékost is váltó fnatic, a BIG és a Movistar Riders voltak. A francia HEET és az orosz AVE a legnagyobb nyertesei a selejtezőnek, ők az első két helyen végeztek felülkerekedve több jelentős csapaton is.

Az OG nexával az élen jól vette az akadályokat egészen az elődöntőig, ahol az orosz AVE álta útjukat – Raijin elképesztő játékkal, 1.45-ös ratinget hozott a top 16-os meccsek alapján. Az AVE ejtette ki egyébként a fnaticot is, két pálya alatt, szoros Mirage és egyoldalú Ancient győzelmek után. A döntőben az oroszok azzal a HEETtel találkoztak, ahol az egykori G2-játékos bodyy is játszik: ők a negyeddöntőben megverték a B8 nevű (meglepően erősen szereplő) ukrán csapatot, majd az elődöntőben a f0rest vezette Dignitast.

A harmadik helyért játszott meccsen az OG nyert a svédek ellen, a döntőben pedig a franciák felülkerekedtek az AVE-n. Természetesen mind a négyen ott lesznek az európai RMR-on, ezek a meccsek csupán a seedelésről szóltak. Még nem tudni pontosan melyik európai RMR-ra kerülnek be (ugyanis kettő lesz), de elég impozáns névsorhoz csatlakozhattak most ők, hiszen a NAVI, a Heroic, a VP, a Vitality, a G2, a Gambit vagy a torzsival induló MOUZ már biztos szereplői a Major tornácának.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!