Még ma este szerverre lép egymás ellen a Budapest Five és az ONYX

Még ma este szerverre lép egymás ellen a Budapest Five és az ONYX

Picit olyan érzésünk van, mintha a régi és az új Budapest Five játszana egymás ellen.

A csoportkörnek már vége, a következő BLAST Premier állomás a Showdown lesz, áprilisban. Addig még sok selejtezőt kell lebonyolítania a szervezőknek, többek között a TWR Eastern European Mastersnek is, ahol magyar csapatnak is szurkolhatunk majd. A kérdés már csak az, hogy melyiknek?

A nyílt selejtezőkből gyakorlatilag két Budapest Five jutott tovább. Az egyik a jelenlegi BP5, az Aaron, kolor, fleav, gubi és 1NSERT2 felállással, míg a másik az ONYX, ahol több ex-BP5 játékost is találunk. A 2021-es V4 Future Sports Festivalt is megjárt csapat jelenleg egy teljesen magyar felállással büszkélkedhet, coolio, Kamion, bodito, sl3nd és msN játszik jelenleg az ONYX színeiben.

Ők ketten lépnek ma szerverre a zárt selejtezőben. Egy Bo5-ös meccs keretein belül találkoznak, a győztes pedig továbbjut majd a TWR EEM-versenyére, ahol már olyan csapatok várakoznak, mint a SINNERS, a Nexus vagy a SKADE. 

A meccset élőben követhetjük majd az esport1tv Twitch csatornán. Délután 5 órától kezdődik a gyülekező, míg a mérkőzés 6-kor. A mikrofonok mögött ezúttal C7upiXot és LiToNNt hallhatjuk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat lesz az erősebb ma este?

  • 40 %
  • 60 %