EPL: Egy meggyőző Entropiq ellen kapott ki a MOUZ

A fnaticot földbe döngölte a NIP és az Aleksib nélkül játszó G2-nak sem akadt a torkán az ausztrál mix.

Az ESL Pro League 15. szezonjának első napját követően a G2, az Entropiq és a NIP tudtak győzelemmel nyugovóra térni tegnap este, míg a LookingForOrg, a MOUZ és a fnatic játékosai bizonyára sokáig dolgoztak még a hiányosságaik javításán. NiKoék és hampusék is nagyon egyoldalú győzelmet arattak annak ellenére, hogy nem a preferált felállásaikkal kell játszaniuk az A-csoportban. A MOUZ és az Entropiq 2-0-val végződő mérkőzése viszont egészen szoros volt, nézzük mi történt!

A vétóban Dust2 (Entropiq), Mirage (MOUZ) és Vertigo (decider) került elő, Ancientöt ezúttal banolták dexterék az utolsó pillanatban, hiába nyertek domináns fölénnyel rajta Katowicében NickelBackék ellen. Dust2-n 29 kört játszottak a felek, 16:13-ra nyert az Entropiq Krad és Forester zseniális játékának köszönhetően. A MOUZ részéről az első félidőben, CT-oldalon torzsi volt meghatározó körről körre, de T-oldalon jelentősen csökkent a játék menetére gyakorolt hatása, míg a meccs vége felé Bymas igyekezett újabb és újabb esélyt teremteni a győzelemre – mindhiába.

Mirage-on Forester erősen kezdett ismét, a 8. körben 1v2 clutchot is hozott. Az első félidő elején még ugyan kiegyenlített volt a körmennyiség a két csapat között, de a MOUZ volt előnyben gazdasági szempontból. Torzsi több olyan korai nyitót is meglőtt az AWP-vel rámpáról, amire az Entropiq nehezen talált válaszokat, Bymas és frozen megbízhatóan tették a dolgukat. Ezeket az előnyöket viszont nem tudták domináns T-oldallá alakítani: az Entropiq hamarosan rájött mindenre és megnyerték a félidőt, miközben a MOUZ egyáltalán nem tudott tempót váltani. A második félidő már relatíve egyszerű volt NickelBackék szemszögéből, Bymas USP 4k-ján túl kevés beleszólása volt a meccs végkimenetelébe a MOUZnak és így 16:10-re nyert az Entropiq.

Második nap menetrendje

12:30 - MOUZ vs G2
16:00 - NIP vs Entropiq
19:30 - LookingForOrg vs fnatic

Az ESL Pro League 15. szezonját szokás szerint magyar nyelven követhetitek az esport1tv Twitch csatornáján, ne maradjatok le róla!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!