Magyar közvetítéssel érkezik az EPL 15. szezonja!

Magyar közvetítéssel érkezik az EPL 15. szezonja!

A világ legjobb csapatai két év után ismét LAN-on mérhetik össze tudásukat a Pro League-ben!

Immáron 15. szezonjával tér vissza a képernyőkre az ESL Pro League március 9-én, szerdán. 24 csapat küzdhet a legjobbnak járó címért és a 850 000 dolláros összdíjazás oroszlánrészéért közel egy hónapon át a németországi Düsseldorfban az ESL stúdiójában, mindezt pedig magyarul is követhetitek majd a következő hetekben!

A héten az A-csoporttal indul az EPL, ami külön érdekes lehet a magyar rajongóknak, hiszen torzsi és a MOUZ is itt szerepel majd. A formátum szerint a hatfős csoportok öt napon át tartanak és körmérkőzéses rendszerűek, tehát mindenki játszik mindenkivel egyszer. A versenynapokon három Bo3-ra lehet számítani déltől kezdve, a teljes menetrendet megtekinthetitek itt.

A csoportokból a legjobb három jut tovább: az első helyezettek rögtön a negyeddöntőből, a második és harmadik helyezettek pedig egy lépéssel hátrébb, a rájátszás első köréből kezdhetik a menetelést. A verseny ezen szakasza már egyenesági kieséses lesz (Bo3-meccsekkel) egészen a döntőig, ami az ESL szokásához híven ezúttal is Bo5 lesz.

A csoportok beosztása a következő:

A magyar közvetítés a jól megszokott helyen, vagyis az esport1tv Twitch csatornán lesz. Egyelőre nem tudni, hogy lesznek-e ismét FACEIT-pontos dropok mint az IEM Katowice alatt, de már az izgalmas meccsekért is bőven lesz értelme bekapcsolódni szerdától!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!