Nézd élőben, magyar nyelven, dropok vadászása mellett a 2022-es IEM Katowice mérkőzéseit!

Nézd élőben, magyar nyelven, dropok vadászása mellett a 2022-es IEM Katowice mérkőzéseit!

Az év egyik legnagyobb, legfontosabb versenye kezdődik holnap, ahol ráadásul magyar játékosnak is szurkolhatunk.

Elég volt a pihenésből, elég volt a felkészülésből, elég volt a cserékből és elég volt a profi, tier1-es CS:GO meccsek nélküli napokból! Végre jön az IEM Katowice, az év egyik legnagyobb és legfontosabb versenye, ahol összesen 24 csapat mérkőzik majd meg egymással, nem mellesleg pedig ezen a versenyen mutatkozik be torzsi is a MOUZ színeiben.

Csapjunk is bele a közepébe, ki fogja megnyerni a versenyt? Bármennyire is elcsépelt, most tényleg ez a legjobb és legfontosabb kérdés. Hiszen túl vagyunk a decemberi és januári cseréken, túl vagyunk a BLAST Premier Spring Groups versenyén, a 24 csapat között pedig alig van olyan, amelyiknél ne történtek volna kisebb-nagyobb változások az elmúlt hetekben. Ez pedig most alaposan felborítja az erőviszonyokat.

Persze mondhatjuk, hogy a NaVi, a G2 és a Vitality a legerősebb ötös most is, de ott vannak mellettük olyan alakulatok, mint az OG, a NiP, a FaZe vagy akár a MOUZ. Az idei első BLAST felvonás megmutatta, hogy felesleges a tavalyi statisztikákra támaszkodnunk, a legkisebb cserék is óriási változásokat idézhetnek elő.

A versenyt teljes egészében magyarul követhetitek majd az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1 beépített pontgyűjtő felületén is. Ha pedig nem lenne elég, hogy a világ legjobb csapatai, az e-sport egyik legjelentősebb városában játszanak, LAN-on, több ezres közönség előtt, akkor készüljetek, mert a 2022-es IEM Katowice dropokkal vár.

A verseny nem Major, így nem souvenir dropokról van szó. Szaúdi befektetők január végén vásárolták fel az ESL-t és a FACEIT-et is, amik így egybeolvadtak. Ennek pedig a nézők is előnyét élvezik, hiszen az IEM Katowice közvetítések alatt FACEIT pontokat kaphatnak. A pontokat a FACEIT Shopban költhetitek majd el, például skinekre.

Ahozz, hogy esélyed legyen begyűjteni a dropokat, nem kell mást tenned, mint az esport1tv Twitch csatornán vagy az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén követni az IEM Katowice meccseket, valamint megcsinálni a következő lépéseket:

  • Keresd a FACEIT bővítményt az esport1tv csatorna névjegyében
  • Kattints a "Connect with FACEIT drops" lehetőségre, majd kösd össze Twitch és FACEIT profilod
  • Ezután már nincs más dolgod, csak hátradőlni, nézni a meccseket és várni a dropokat
  • Ha dropot kapsz, akkor arról értesít kapsz Twitchen, FACEIT-en és a FACEIT-en megadott email címeden keresztül is

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!