Két konzolon is lehet nevezni a K&H MNEB HPCL 12. szezonjára FIFA 22-ben

Két konzolon is lehet nevezni a K&H MNEB HPCL 12. szezonjára FIFA 22-ben

Rendületlenül és egyre magasabb színvonalon zajlik a bajnokság és a tavaszi szezonra PlayStation és Xbox platformokon is lehet újfent regisztrálni.

Nagyon fontos kiemelni, hogy habár FIFA 22-ről van szó, a K&H MNEB HPCL bajnokságban a fókuszt a Pro Clubs játékmód kapja, tehát egy csapatban egy játékost irányít csak az ember, így a kezdőben akár 11 valós személy is részt vehet egy mérkőzésen.


Természetesen más játékban is nekivághatsz hazánk legkomolyabb bajnokságsorozatának

Első körben tehát érdemes elolvasni a hivatalos versenyszabályzatot a tisztánlátás érdekében.

Második körben, ha érzel magadban erőt és kipróbálnád magad egy nagy nívójú és profi keretek között megalkotott bajnokságban, akkor ne habozz benevezni az együttesedet. A formulát kitöltve a már eddig is látott sémákat követően a csapat vezetői emailben értesülnek a további részletekről és teendőkről. Emellett kihagyhatatlan lépés lehet a magyar Discord szerverhez való csatlakozás, hiszen itt nem csak a hiányzó posztokra keríthet egy klub új játékost, de minden a Pro Clubs és a K&H MNEB HPCL-lel kapcsolatos információkat is a lehető leggyorsabban meg lehet szerezni.

NEVEZEK A CSAPATOMMAL A K&H MNEB HPCL 12. SZEZONJÁRA!

Xboxon egyelőre egy osztály működik, ahol 16 csapat küzdhet a bajnoki címért, míg PS-en már három divízióban mérhetik össze tudásukat a résztvevők. A nevezési időszak március 19-ig tart, a bajnokság első fordulóját pedig már március 27-én meg is rendezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!