Lehengerlő előzetessel mutatkozott be az Obi-Wan Kenobi sorozat

Lehengerlő előzetessel mutatkozott be az Obi-Wan Kenobi sorozat

Új előzetest és megjelenési dátumot is kapott az Obi-Wan sorozat.

Január végén átnéztük, hogy pontosan milyen Star Wars filmek és sorozatok vannak most készülőben a Disney berkeiben és persze azon a listán is előkelő helyen szerepelt az Obi-Wan Kenobi sorozat. Visszatér Ewan McGregor és Hayden Christensen, visszatér Obi-Wan és Darth Vader. A legújabb Star Wars széria most ütős előzetessel mutatkozott be.

Ismét sikerült összehozniuk, a lélegzetünk elállt a trailer láttán és csak azért fogjuk a fejünket, hogy miért nem lett hosszabb. Órákat, napokat, heteket töltenénk már most az Obi-Wan sorozottal, ami a III. és IV. rész közé repít minket, abba a korszakba, amikor Luke még kisgyerek, Obi-Wan száműzetésben él, Vader és a Birodalom pedig módszeresen vadássza és írtja a 66-os parancsot túlélt Jediket.

Vader még nem mutatkozott meg ebben az előzetesben, nem véletlenül persze, őt tartogatják majd a legnagyobb durranásnak.

Számos kérdést felvet azonban az előzetes, köztük azt is, hogy vajon milyen más Star Wars sztorikkal mossák majd össze. Vajon láthatjuk majd esetleg a Jedi: Fallen Order Cal Kestisét? Esetleg kitér majd arra is a sorozat, hogy ki és miként mentette meg Grogut a coruscanti Jedi templomból?

Szerencsére nem kell már sokat várnunk a válaszokra, hiszen az Obi-Wan Kenobi sorozat május 25-én debütál majd a Disney + kínálatában.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!