A G2 és a MOUZ sem tudott továbbjutni az EPL-csoportkörből

A G2 és a MOUZ sem tudott továbbjutni az EPL-csoportkörből

Megvan a három továbbjutó, de aligha ezekre a csapatokra számítottunk előzetesen.

A verseny előtt nem az A csoport tűnt annak, amelyik majd óriási meglepetéseket hoz. A legtöbben valószínűleg arra tippeltek, hogy a G2, a MOUZ és a NiP simán továbbjutnak, míg a Fnatic, az Entropiq és a Looking For Org maximum egymás ellenfelei lehetnek majd. Végül pont az ellenkezője történt.

A NiP rendkívül stabil, koránt sem hiányzik nekik device, aki egyre inkább úgy tűnik, hogy hamarosan kilép majd a csapatból. Négy meccs, négy győzelem eddig a svéd-dán mix mérlege és jó eséllyel hajtanak ma este a hibátlan csoportkörre is.

Ami sokkal meglepőbb, hogy a G2 és a MOUZ leszerepelt. Azok után, hogy mindkét csapat remekelt Katowicében, sokan most is a legjobbak közé várták őket. A vártnál azonban jóval nagyobb ellenállásba ütköztek. A G2 eddig csak a Looking For Orgot, a MOUZ eddig csak a G2-t tudta elverni.

Még a három beugróval játszó, ám meglepően nagy lendületben lévő Fnatic is győzelmet tudott aratni ellenük. Ezzel sajnos torzsiék és NiKoék is elbúcsúzhattak a továbbjutástól. Hiába gyógyult meg Aleksib, ez sem segített a csapaton. Bár még minden alakulatnak van ma egy mérkőzése, a továbbjutók listáján az már nem változtat.

A NiP, az Entropic és a Fnatic rájátszásba jutott, a G2, a MOUZ és a Looking For Org pedig kiesett.

Az ESL Pro League mai menetrendje

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!