Fortnite: A Creative-ban is élőben lehet nézni az RLCS Téli Majort

Fortnite: A Creative-ban is élőben lehet nézni az RLCS Téli Majort

Ez egy olyan együttműködés két játék között, amilyenre korábban még nem volt példa. 

A Fortnite Creative módjai számtalan lehetőséget kínálnak mind a játékosok, mind az kooperációk számára. Ezen a helyen csak a képzeletünk szabhat határt.

Idén állt először módunkban, hogy a barátainkkal együtt nyomon kövessük az FNCS-t a kreatívon belül, hála egy különleges pályának. A Legends Landing a játékosoknak sok egyéb mellett lehetőséget adott arra, hogy egy óriás kivetítőn kísérjék végig a versenysorozatot, és szurkoljanak a kedvenceiknek.

A Fortnite Creative azonban bejelentette, hogy  az FNCS-hez hasonlóan egy speciális Creative pályán most a Rocket League bajnokságát a - március 23 és március 27 között megrendezésre kerülő - Winter Majort nézhetjük.

Az 5 napos offline eseményen a világ 16 legjobb csapata vesz részt Los Angelesben – egy azonban nem tud mégse részt venni rajta, a szaúd-arábiai Sandrock Gaming ugyanis vízumproblémák miatt nem tudott eljutni az Amerikai Egyesült Államokba. A D csoport így 3 csapattal fog lezajlani, míg a többi csoport 4-4 együttessel rajtol el március 23-án magyar idő szerint 18:00 órakor.

Ami a csoportok beosztását illeti, az Őszi Major-győztes Team BDS a C jelű négyesbe került, ahol a G2 Esports-szal, az Evil Geniuses-szal, és a Team Secrettel küzdhet meg a továbbjutásért. A legtöbben az ő, az NRG Esports, illetve a Dignitas végső sikerére számítanak azon a versenyen, ahol 5-5 csapat Európából, illetve Észak-Amerikából, 2-2 csapat Dél-Amerikából és Óceániából, egy csapat pedig Kelet-Ázsiából harcolta ki a részvételét. A csoportokból a legjobb 3 juthat be a vigaszágas-kieséses rendszerű rájátszásba, ahol a csoportgyőztesek a felső, míg a 2. és 3. helyezettek az alsó ágon rajtolnak – utóbbi szakasz ráadásul közönség előtt, a YouTube Threaterben kerül lebonyolításra.

A csoportok beosztása

  • A csoport: DeToNator (APAC), FaZe Clan (NA), Team Queso (EU), Version1 (NA)
  • B csoport: Endpoint (EU), FURIA Esports (SAM), NRG Esports (NA), Renegades (OCE)
  • C csoport: Evil Geniuses (EU), G2 Esports (NA), Team BDS (EU), Team Secret (SAM)
  • D csoport: Dignitas (EU), Pioneers (OCE), Spacestation Gaming (NA), Sandrock Gaming (MENA, visszalépett)

A Fortnite tweetjéből az is kiderült, hogy a későbbiekben további Rocket League tartalmakkal találkozhatunk a játékon belül. Az új kreatív mód a Champions Field nevet kapta a Rocket League egyik ikonikus arénája után, ahol a közvetítéseken túl minijátékok is várják az ide látogatókat. Aki viszont Twitchen követné élőben a mérkőzéseket, az a RocketLeague hivatalos csatornáján érheti el ezeket, míg a B-Stream az RLEsports csatornán lesz.

Ti ellátogattok a Champions Fieldbe?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!