Kapcsoljátok be a biztonsági öveket – Új rovatokkal bővült az Esport1

Kapcsoljátok be a biztonsági öveket – Új rovatokkal bővült az Esport1

Új sportággal bővítjük e-sport kínálatunkat és mostantól a mozi szerelmesei is megtalálnak minden számukra fontos és érdekes újdonságot az Esport1 kínálatában.

Idén már hatodik születésnapját ünnepli majd az Esport1.hu, Magyarország vezető e-sport hírportálja, ahol persze nem csak a legnépszerűbb, legnagyobb e-sport játékok aktuális híreivel, de a gamer világ minden apró mozzanatával is találkozhattok. Ismertek már minket, nincs megállás, ha munkáról, fejlődésről van szó. Éppen ezért idejét éreztük, hogy belevágjunk valami újba.

A mai naptól kezdve, két új rovatot olvashattok az oldalon, két közönségkedvenc témában.

Filmek és sorozatok

Hirtelen felsorolni sem tudnánk, hogy mennyi különböző streaming platform csábítja már a nézőket, hogy mennyi különböző stúdió épített már saját világokat a filmjeiből, hogy mennyi rendező és színész lopta már be magát annyira az emberek szívébe, hogy mindennapos téma legyenek.

A film és sorozat rovat segít majd könnyedén, néhány perc alatt képbe kerülni a legfontosabb legfrissebb hírekkel, megtalálni a legújabb előzeteseket, megismerkedni az aktuális szereposztásokkal és persze bemutatók, kiritkák útján képbe kerülni a legmenőbb filmekkel és sorozatokkal.

Sim Racing

A mindenkori autóversenyzés történelmi múltra tekint vissza. Az utóbbi évek azonban egyre magasabbra emelték a virtuális versenyeket. Legyen szó F1-ről, a Túraató-világbajnokságról, a Kamion-Európa-bajnokságról vagy akár a Porsche Szuperkupáról, szinte minden kategóriának van már e-sport szakosztálya. Ráadásul nem is gondolnánk, de a különböző kategóriákban egyre több magyar versenyző áll rajthoz.

Itt az ideje, hogy megismerjük őket, hogy szurkoljunk nekik, hogy figyelemmel kövessük versenyeiket és eredményeiket.

Ezzel egyidőben elindult legújabb Facebook közösségi csoportunk is. Szeretettel, friss hírekkel és ki tudja, talán még nyereményjátékkal is várunk minden benzingőzben fürdő autóverseny őrültet, legyen szó akár valós, akár virtuális versenyzésről. Csatlakozz te is a Sim Racing Magyarországhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!