Több régebbi Call of Duty-játék is remastered változatot kaphat

Több régebbi Call of Duty-játék is remastered változatot kaphat

A felújított változatok egy új konzolon is elérhetőek lennének, ha igazak az értesülések.

Több hírt is olvashattunk már, hogy hogyan változhat a Call of Duty-sorozat jövője, ha 2023-ban nem jelenne meg új rész, ezzel egy hosszú sorozat szakadna is meg egyben. Azt már tudjuk, hogy érkezik a Warzone 2 és a Modern Warfare 2, valamint mobiltelefonos verziót kap a Warzone is, ennél többet azonban nem tudunk jelenleg.

Úgy tűnik tehát, hogy a 18 önálló címmel rendelkező sorozat azon „szokása", hogy minden évben új részt kap, megszakad, az Activision ezt egyelőre viszont még tagadja, azt állítva, hogy „mind fizetős, mind az ingyenes tartalmakra" számíthatunk a következő esztendőben is. Ez a mondat azonban lehet, új értelmet nyer, több értesülés szerint ugyanis a kiadó 2023-ban több korábbi Call of Duty-részt is felújított változatban dobna ismét piacra. Erről belsős forrásokra hivatkozva osztott meg információkat Twitter-profilján RalphsValve, aki szerint több klasszikus közül választhat az Activision, beleértve a 2016-ban megjelent Modern Warfare-t is.

A legesélyesebb címek az Infinity Ward fejlesztette Call of Duty 1 és 2, valamint a Treyarch gondozásában készült World at War. Hozzátette azonban, hogy minden korábbi rész „kivizsgálás alatt" van, főleg azon célokkal, hogy ezek „újabb konzolokra" is megjelennének. Nem egyértelmű, hogy ez utóbbi mit jelenthet, nem részletezte ugyanis, hogy számíthatunk PS5, illetve Xbox Series X|S változatokra is.

Abban már magabiztosabb volt, hogy a Call of Duty-sorozat egy teljesen új konzolra is megjelenhet: a történelemben először az Activision FPS-e akár Nintendo Switchen is játszhatóvá válna.

„A Modern Warfare remastered változat valószínűleg Nintendo Switch-re is megjelenne. Ez lenne a sorozat bemutatkozása a konzolon."

Ugyan több korábbi CoD-cím kapott Nintendo-hardveres portot, mint például a Wii vagy a DS, a Switchen még nem tette tiszteletét. Ha a pletykák viszont igazak, akkor ez hamarosan megváltozhat. Amíg pedig nem maga az Activision nyilatkozik a terveiről, kezeljük is az értesüléseket fenntartással.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!