EPL: Továbbjutott a NAVI, kiesett az EG

EPL: Továbbjutott a NAVI, kiesett az EG

Ma este eldőlhet kik jutnak tovább az ESL Pro League D-csoportjából, ne maradj le róla!

Szomorú nap volt a tegnapi az észak-amerikai Counter-Strike-nak az ESL Pro League 15. szezonjának D-csoportjában: az EG már biztosan kiesett a Heroic elleni vereség után és a Complexity sem áll sokkal jobban, csak a köreik aránya volt jobb a versenyen Stewie2k eredményeinél. A két 0-3-as NA csapaton kívül viszont nagyon jól áll eddig a NAVI – ők már tovább is jutottak lényegében – és a Heroic, akik valószínűleg 3-0-ás állással bíztosatani fogják a rájátszásban a helyüket. Középen pedig ott áll most az Astralis és az általuk tegnap este megvert AGO. Kettejük versenye a harmadik helyért még nem ért véget, de a dánoknak nagyobb esélye van most – maholnap kiderül, élnek-e ezzel.

Nem a tegnapi 3. meccsnap volt a legizgalmasabb az EPL történetében, már-már mindent elmond, hogy a NAVI és a Complexity csatája volt a legszorosabb. Az eredményjelző pedig megtéveszthet bárkit arról, hogy valójában hogyan is nézett ez ki: Ancientön 16:13-ra nyertek s1mpleék, de a pályán szinte csak CT-köröket nyertek a felek, így 12:3-as félidőt egy 4:10-es követett; Dust2 még ennél is kiélezettebb volt 16:14-gyel, de valójában 12:3-as NAVI T-oldal után 4:11 volt a második félidő mérlege. S1mple, b1t és electroNic dominálták a mérkőzést, míg a túloldalon floppy ugyan kulcsfigura volt a coL-körökben, közelében sem volt ennek a triónak.

Forrás: HLTV

04.02-I MENETREND

12:30 - Heroic vs AGO
16:00 - Complexity vs EG
19:30 - Astralis vs NAVI

A D-csoport utolsó két továbbjutó helye alighanem még ma eldől, ezért semmiképp se maradjatok le a magyar nyelvű, élő közvetítésről az esport1tv Twitch csatornáján!

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!