A CPH Flames ellen bizonyíthatnak koryék

A CPH Flames ellen bizonyíthatnak koryék

Erős dán csapat ellen kell ma nyernie koryéknak az ESL Challenger Relegationön.

Az ESEA Advancedban a Sangal kikapott a k23-tól a döntőben, azonban itt nem áll meg koryék számára az élet! Ma este a Copenhagen Flames ellen már az ESL Challenger Relegationben játszanak majd, ahonnan még elérhetik a Challenger League helyet.

Az ESL Challenger Relegationben már megverte a Sangal 2-1-re a Run or Die csapatát, így jutottak el a mai, CPH Flames elleni meccsükhöz. Ha ezt megnyerik, már csak a 1shot–Sinners találkozó győztese ellen kell összehozni egy győzelmet és bejutnak a nehezebb úton keresztül a Challenger League-be. Természetesen ezek nem lesznek egyszerű mérkőzések, sőt. De ha nem jön össze rögtön, akkor még mindig van egy életük, ugyanis vigaszági kieséses a formátum és egyelőre a felsőágon vannak.

Magyar nyelvű közvetítés várhatóan nem lesz a 20:00-kor kezdődő mérkőzésről, de a kapcsolódó HLTV-oldalon lehet majd válogatni külföldi opciók közül, ha semmiképp sem szeretnél lemaradni kory és a Sangal nagy esélyéről egy olyan nemzetközileg jelentős csapat, mint a CPH Flames ellen!

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!