Az EPL-kapuját ostromolja ma este kory és a Sangal

Az EPL-kapuját ostromolja ma este kory és a Sangal

Egyre közelebb van az EPL a Sangal számára, de még sok munka vár rájuk.

Pár hete már megénekeltük, hogy az ESEA Advanced 40. szezonjában több magyarnak is szurkolhattunk, szurkolhatunk. Az ONYX végül a legjobb 9 között zárt, a Sangal és kory viszont még játékban vannak. Olyannyira, hogy ma este játszák az Advanced döntőjét, amivel egy lépéssel máris közelebb kerülhetnek az ESL Pro League-hez.

Az EPL 15. szezonja még ma is zajlik, a D-csoport utolsó meccsein szurkolhatunk az este. Az egyetlen igazán téttel bíró mérkőzés pedig az Astralis vs Complexity összecsapás lesz, ez dönthet az utolsó továbbjutást érő hely sorsáról. Mindeközben már formálódik az EPL 16 mezőnye is.

A kvalifikációs rendszer felfrissítése óta az ESL Pro League Conference az, ahová el kell jutnia a csapatoknak, ha aztán a legjobbak között szeretnének játszani. Például úgy, ahogy azt teszi a Sangal is. Bejutni az ESEA Advancedból az ESL Challenger League-be, onnan a Conference-be, onnan pedig az EPL-be, a nagyok közé. Ez minden játékos terve, koryéké is és eddig remekül haladnak a megvalósítással.

Egy ellenfélre kell most koncentrálniuk, a K23-csapatára. Velük játszanak ma Advanced döntőt, a győztes csapat pedig bejut az ESL Challenger League következő szezonjába. A két alakulat pár nappal ezelőtt már tálkozott, akkor az oroszok voltak erősebbek, koryék pedig alsó ágra estek, de most itt az ideje a visszavágónak!

A mérkőzés este 6 órakkor kezdődik, magyar streamről eddig nem tudunk, de érdemes a kezdés előtti percekben átnézni a meccs HLTV-oldalát, ott megtaláljátok majd a közvetítéseket.

Hajrá kory és hajrá Sangal!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!