Darth Vader skin érkezik a Fortnite-ba?

Darth Vader skin érkezik a Fortnite-ba?

A kiszivárogtatások Star Wars skinre utalnak...

Lehet, hogy egy újabb Star Wars-témájú karakter kerülhet be a Fortnite 3. évadába? Egy kiszivárogtatás szerint, Luke Skywalker apja is felszállhat a Battle Busra.

A Star Wars a világ egyik legikonikusabb franchise-ává vált. A messzi-messzi galaxis 1977. május 25-i filmes debütálása óta Luke Skywalker, Han Solo és Leia hercegnő személyében a popkultúra ikonjaival ajándékozott meg minket. A karakterek száma végtelen, hiszen a LucasFilm folyamatosan ontja magából a történeteket, amelyek folytatják a Jedik galaktikus történetét. Az 50 évet átívelő sikerrel ezek a karakterek kiállták az idő próbáját, mivel jelentőségük az idő előrehaladtával csak nőtt.

Az 2022. április 5-i State of Unreal bemutató során bemutatták a Fortnite 3. évadának 3. fejezetének filmes intróját.

Két monitor volt látható: az egyik monitoron a közelgő fejezetbővítés kulisszái mögé tekinthettünk be, míg a második monitoron egy sorozat mappáját láthattuk.

A megbízható szivárogtató iFireMonkey által rögzített és először a 3D-screenshot-művész polaqwym által kiszúrt, a potenciális szivárgást dokumentáló tweetben a fájlokba zoomolva felfedte, hogy a Star Wars eredeti nagy gonosza potenciálisan felkerülhet a Battle Busra.

A C3S3_Vader elnevezésű mappa különböző más potenciális szemet szúró utalásokkal együtt volt látható.

A Star Wars még 2019 decemberében debütált a Fortnite-ban, így a franchise nem ismeretlen a build-alapú battle royale-ban.

Ha a kiszivárgások igazak, Darth Vader érkezhet a Fortnite 3. fejezetébe. A szezon 2022. június 4-én kezdődik, így van még pár hónapunk a Fortnite következő hatalmas frissítésének hivatalos megjelenéséig. Egy olyan kiterjedt világgal, mint amilyet az Epic Games teremtett, nyugodtan mondhatjuk, hogy addig bármi megtörténhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: wallpaperbetter.com

Kövess Minket!



Te megvásárolnál egy Darth Vader skint a Fortnite-ban?

  • 29 %
  • 71 %