Együtt Kevinért – Csatlakozz te is jótékonysági streamünkhöz a hétvégén

Együtt Kevinért – Csatlakozz te is jótékonysági streamünkhöz a hétvégén

A videojáték és e-sport rajongó Kevinnek segíthetünk a hétvégén.

Ha segíteni kell, akkor a gamer világ mindig is egy olyan közösség volt, amire lehetett számítani. Legyen szó világ méretű akcióról, egy streamer nézőközönségéről vagy akár egy magyar jótékonysági versenyről. A segítségre pedig most is szükség van, ugyanis az egyik hazai gamer társunk elég szorult helyzetbe került.

Kevin Kaposvár mellett, Mezőcsokonyán él édesanyjával és testvérével Flávióval. Édesanyjuk, Anett, egyedül neveli őket, Kevin folyamatos ápolása mellett pedig nem tud állandó munkát vállalni. Kevin betegsége CF, vagyis cisztás fibrózis. Ez 5 hónapos korában derült ki, azóta a család erőn felül küzd, a nagyszülők segítségével. Ez a betegség elsősorban a tüdejét támadta, de már az emésztőrendszerét és a máját is megterhelte. Sajnos tavaly már leállt a bal oldali tüdejének működése, jelenleg csak a jobb tüdeje funkcionál, ezért minden nap plusz oxigénnel kell ellátni, amit otthoni és hordozható géppel tudnak biztosítani. Kevin nagy gamer, a videojátékok platformjai a fő felületek számára a világgal való kapcsolattartáshoz. Az e-sport és videójátékos eseményeket online követi, amikor csak teheti.

13 éve gyógyszert szed, ennek következtében a mája túlterhelődött és nem működik megfelelően, ezért májtranszplantációs listára került. Két műtét vár rá, azaz egy új tüdő és máj is. Még folyamatban van a konzultáció, hogy egyszerre vagy külön történjen a beavatkozás, amiket már biztosan nem tudnak elkerülni.

Kevinnek elsősorban steril szobára, fürdőre és mosdóra van szüksége, hogy hazatérhessen a családjához, a tervezett műtétje után. Ez feltétele annak is, hogy a beavatkozás egyáltalán megtörténhessen. A lakóhelyén a helyiségek (steril szoba, fürdő és mosdó) felújítása, azok kialakítása a cél. Ennek költsége kb. 2 millió Ft.

Ezért ezen a héten szombaton 16:00 és 20:00 óra között megrendezésre kerül egy egyedi játékmódokban pörgő PUBG-esemény. A streamhez bárki csatlakozhat, csak fel kell keresnie valamelyik résztvevő streamer vagy az Esport1 csatornáját, ahol részletes tájékoztatást kap majd az adakozás lehetőségeiről. Sőt, akár magához a játékhoz is csatlakozhattok!

A HUNESZ  amely szervezet most is önzetlenül magára vállalta a jótékonysági stream szervezését válogatott játékosai, versenybírói, valamint tagszervezeteink tagjai és a nézők is bekapcsolódhatnak. Ennek menetéről szintén élőben, a streamben résztvevő csatornákon kaphattok majd tájékoztatást.

A gyűjtésben résztvevő streamerek és csatornák:

Persze nem várható el mindenkitől, hogy hétvégén a monitor előtt üljön. Aki egyszerűen nem ér rá szombaton, de segíteni szeretne, adakozni szeretne a jó cél érdekében, az a következő módokon teheti meg:

Banki utalás

Szintlépés Alapítvány
11710002-24133290 (OTP bank)
IBAN: HU13117100022413329000000000
SWIFT: OTPVHUHB
Megjegyzés: Együtt Kevinért

PayPal

PayPal: szintlepesalapitvany@gmail.com

Bankkártya

Bankkártya: https://jofejseg.hu/

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!