Megverték smooyáékat, ott lesznek koryék az ESL Challengeren!

Megverték smooyáékat, ott lesznek koryék az ESL Challengeren!

Ezzel olyan nívós csapatokhoz csatlakozik a Sangal, mint a CPH Flames vagy az Entropiq.

A mérkőzésen is voltak pillanatok, amikor úgy tűnt nem ér oda a Sangal az alsó ágról sem az ESL Challenger League 41. szezonjába, de végül egy nagyon szoros, 2-1-es szériagyőzelmet arattak koryék a smooyával felvonuló Into the Breach ellen a Relegation utolsó kiadó helyéért.

Overpasson a Sangal megnyerte az első félidőt T-oldalon nyolc kört szerezve, ami után erősnek érezhették a pozíciójukat. De a fordulás után a brit csapatban játszó Thomas nagyon erős játéka miatt az Into the Breach képes volt megfordítani a meccset: egy ponton 14:10-re is vezettek koryék, ezután zsinórban hat kört hoztak a támadók a 16:14-es győzelemhez.

Vertigo már valamelyest más történet volt, itt domináns CT-oldalt rakott össze a Sangal, tíz kört is hoztak az ellenfél ötjével szemben, majd a fordulás után T-oldalon a pisztolykört és még kettőt elhoztak. Ekkor smooyáék megkezdték a comebacket és a nyolc körös hátrányuk hamarosan kettőre csökkent. A 13:11-et mutató eredményjelző alighanem elég motivációt jelentett a CT-k pajzsán ezidáig rést kereső Sangal számára ahhoz, hogy befejezzék a pályát. Három körön belül 16-ot varázsoltak a 13-ból, így jöhetett Mirage.

A T-oldalon kezdő Sangal ismét erősen kezdett, egy ponton 9:2 is volt az állás. Ezt követően az Into the Breach-nek kötelezően hoznia kellett a maradék négy kört, hogy játékban maradhassanak és ez sikerült is, 9:6. A második félidőben koryék elveszítették a pisztolykört CT-ként, de retakelni tudtak a force-körben. Ez viszont nem volt elég arra, hogy momentumot adjon a győzelem felé, mert nem követte újabb kör egészen addig a pillanatig, amíg egy körrel át nem vették smooyáék a vezetést. Ekkor éledezni kezdett a Sangal-védelem és a szoros körök is végre ő náluk landoltak. Az utolsó percekig kiélezett mérkőzésen végül a Sangal jött ki győztesként 16:13-as eredménnyel, ami összeségében 2-1-es szériagyőzelmet, valamint egy továbbjutó helyet ért koryéknak. Innen is gratulálunk!

A Sangal mellett továbbjutott még a Relegationből: Copenhagen Flames, MAD Lions és SINNERS. A Challenger League 41. szezonjának legerősebbje alighanem az Entropiq lesz, de három csapatot még nem jelentettek be, így nem teljes a névsor. Egyébként figyelemre méltó csapatokkal van tele a mezőny a felsoroltakon túl is és csupán az első helyezett jut tovább az ESL Pro League Conference-re, így a Sangal számára a munka neheze még most következik. A liga április 26-án kezdődik 50 000 dolláros összdíjazással.

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!