Smooyáékat kell megvernie koryéknak a Challenger-helyért!

Smooyáékat kell megvernie koryéknak a Challenger-helyért!

Ma este smooya és az Into the Breach csapata ellen lépnek szerverre koryék a Sangallal.

A Sangal kedden nagyon kikapott a Copenhagen Flamestől az összességében 2-0-ra végződő szériában, ezzel az ESL Challenger Relegation alsó ágára kerültek. Legutóbbi cikkünk óta koryék megkerülték a BLINKet, akik feladták a mérkőzést, majd 2-1-re megverték a MASONICot tegnap este. Ennek köszönhetően ma az alsó ági elődöntőben már a továbbjutásért játszanak az Into the Breach ellen, a győztes pedig egy ESL Challenger League 41. szezonjában kiadó hellyel lesz gazdagabb, ami az ESL Pro League előkapujába vezet.

Az Into the Breach egy brit felállás, akikhez nem is akárki ugrott be segíteni: a fnaticból egy hónapja kitett smooyával játszanak! Korántsem gyenge tehát koryék ellenfele. A Relegation során egyedül a MAD Lions új felállása (MICHUval és sdy-jal) tudta megállítani őket a felső ági elődöntőben, most pedig biztosan mindent be fognak vetni az utolsó továbbjutó hely megszerzéséért. Azonban smooya ide vagy oda, ez a csapat egyáltalán nem azt a szintet képviseli, mint a CPH Flames, tehát bőven van keresnivalója itt a Sangalnak.

Magyar nyelvű közvetítés várhatóan nem lesz a 20:00-kor kezdődő mérkőzésről, de a kapcsolódó HLTV-oldalon lehet válogatni külföldi opciók közül, ha semmiképp sem szeretnél lemaradni kory és a Sangal nagy lehetőségéről!

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!