Végleg szakított smooya és a fnatic

Végleg szakított smooya és a fnatic

Smooya már biztosan nem tér vissza annak a fnaticnak a kezdőjébe, akik az elmúlt két hétben nagyon leszerepeltek az RMR selejtezőkön.

Smooya ismét szabadon igazolhatóvá vált miután a fnatic szerződést bontott vele. A brit játékos még a PGL Major Antwerpen EU RMR selejtezői előtt került a kispadra, rögtön az IEM Katowice után, ahol a csapat nagyon leszerepelt. Hamarosan kiderült, hogy a döntést még a lengyelországi verseny előtt hozta meg a fnatic, amit a reptéren a hazaút előtt közöltek vele. Helyét a fnatic Risingban szereplő regali vette át a kezdőben, de egyelőre nem tudni ez mennyire végleges megoldás.

Smooya a Benched Heroes (Kispad Hősök) nevű mixben próbál kijutni az EU RMR-ra jelenleg. Felvetett némi kérdést a még érvényben lévő fnaticos szerződése azzal kapcsolatban, hogy mi történne, ha találkozna a két csapat a selejtezőkön, de erre szerencsére nem került sor. Smooya a tegnapi kvali előtt adott hírt a fnatic és közte történt végleges szakításról. Azt is elárulta, hogy a mentális egészsége nem volt jó, mióta elhagyta az Egyesült Királyságot és ezért veszítette el helyét.

A mai napon hazautazik és holnap ismét indulni fog a Benched Heroeszal az RMR kvalifikáción. Emellett beugróként segít az Into the Breachnek is a Pinnacle Winter Series 3 Regionalson. Egyelőre nem tudni ha folytatja profi karrierét, erre hol lenne lehetősége és mikor.

A fnatic felállásának jelenleg nem csak smooya távozása, de Brollan kispadra helyezése is jelentős fejfájást okoz. A svéd játékost állítólag megkörnyékezte a NIP egy 600 000 eurós kivásárlási ajánlattal. Az ő helyét Peppzor vette át, aki szintén a fnatic Risingban szerepelt regalihoz hasonlóan. A két csere óta a fnatic nagyon visszaesett, az eddigi RMR kvalikon idő előtt kiestek. A harmadik fordulóban ismét sikerült túlélniük az első nap káoszát és a nagy csapatok korábbi kijutásával esélyük lehet ma elkerülni a csalódást.

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!