K&H MNEB VALORANT: A legnagyobb esélyes könnyedén jutott tovább az első nyílt selejtezőből

K&H MNEB VALORANT: A legnagyobb esélyes könnyedén jutott tovább az első nyílt selejtezőből

A sorsolásnak köszönhetően az előrehozott döntőt már a nyílt selejtező harmadik körében megvívták.

Több, mint száz játékossal startolt el a K&H MNEB negyedik évadának égisze alatt létrejött Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H tavaszi minor kupájának első nyílt selejtezője. Az esélyesek nem remegtek meg a kiélezett pillanatokban, így megérdemelten jutott be az alapszakaszba a Rapid Ninjas együttese. A hussaR-Ikke-specimen-Targonca-WAKUZ ötös Pandany irányítása mellett átgázolt a mezőnyön, egyedül a Yes. csapata tudta őket kicsit lelassítani a nagy menetelésben.

Legemlékezetesebb összecsapások

A hivatalos közvetítésen rögtön képernyőre került az egyetlen női csapat, akik a Budapest Five szervezetét erősítik. Az Ex-Necrotic ellen nem volt könnyű dolga a BP5-ös lányoknak, azonban a tisztes helytállás összejött nekik. A folytatásban láthattátok az egyik legnagyobb verést, ugyanis a Csopipaki kört sem engedett a Bloodthirsty Ratsnek. Majd a fókusz átkerült hussaRékra, akik egy végletekig kiélezett, végül 13-11-re behúzott Bo1-gyel léptek át szimpliéken. A folytatásban maradt a kamera a Rapid Ninjason, akik megnyerték az egész tornát, igaz a döntőben szabályszegés miatt meccset sem kellett játszaniuk a továbbjutás megkaparintásáért.

Az első nyílt selejtező ugyan furcsa körülmények között zárult le, de egyáltalán nem lehet azt állítani, hogy ne lett volna megérdemelt Ikkéék végső sikere. Februárban már nyertek egy nagy magyar kupát, ahol Truve, Barcode és bzt is ott volt a mezőnyben, így kiváló formában érkeztek a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H versenyére.

Ha ti is szeretnétek csatlakozni a Rapid Ninjas csapatához, akkor rakjátok össze a nyerő ötöst, majd irány nevezni az április 17-én megrendezésre kerülő második nyílt selejtezőre!

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Yes. bejut a következő nyílt selejtezőből?