Hamarabb jöhet a The Mandalorian új évada, mint gondoltuk volna!

Hamarabb jöhet a The Mandalorian új évada, mint gondoltuk volna!

A Moff Gideont alakító Giancarlo Esposito nemrég egy interjú során hintette el mindezt. 

2022 igencsak izgalmas évnek számít a Star Wars rajongók számára, ugyanis a franchise temérdek új tartalommal árasztja el a Disney+ streamingplatformot. Az egyik legizgalmasabb projekt egyértelműen a 6 részre tervezett Obi-Wan Kenobi, melyben Ewan McGregor ismét a legendás Jedi mester bőrébe bújik. A széria nemrég kis csúszást jelentett be, azonban kapunk némi kárpótlást és egyből két epizódot is megtekinthetünk majd. 

A Kenobi széria mellett a The Mandalorian lesz a Star Wars idei másik nagy dobása és a frissen napvilágot látott információk alapján a széria hamarabb a képernyőkre kerülhet, mint azt előzetesen gondoltuk volna. A híresztelést a Moff Gideont alakító Giancarlo Esposito indította el, mivel nemrég úgy nyilatkozott a The Ric Eisen Showban, hogy a széria új évada már nyáron eljuthat a rajongókhoz. 

Hamar megkapjátok, hamar megkapjátok. Pár apróság van már csak hátra abból, amit én csinálok, de úgy hiszem, még a nyár folyamán bemutatják majd. Nincs még konkrét időpont, de közel vagyunk már."

A színész egyébként arról is beszélt az interjúban, miként landolt a Birodalmi tábornok bőrében és humoros elmondása alapján egyenesen Jon Favreau hívta fel azzal a jó hírrel, hogy írt neki egy szerepet, azonban van némi árnyoldala is a dolognak, mivel a nagy lóvét  a speciális effektek fogják elvinni. A teljes beszélgetést az alábbi videóban tudjátok megtekinteni. 

A The Mandalorian harmadik évadában egyébként Esposito mellett Pedro Pascal és Carl Weathers is visszatér a képernyőre, ráadásul a Vissza a jövőbe filmek sztárja, Christopher Lloyd is tiszteletét teszi egy vendégszerep erejéig. Érdekesség, hogy az előzménytrilógiában Mace Windut életre keltő Samuel L. Jackson is szeretne bekerülni a projektbe és már meg is kereste Bryce Dallas Howard rendezőt azzal a felkiáltással, hogy akár másik kézzel is megtanul fénykardot forgatni, csak hozzák vissza a karakterét. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok már a The Mandalorian folytatását?

  • 83 %
  • 17 %
  • 0 %