K&H MNEB R6S S4: A hétvégén összecsap a két listavezető is

K&H MNEB R6S S4: A hétvégén összecsap a két listavezető is

Most is lesz néhány parázs összecsapás és az előző hétvége alapján a hosszabbítások sem kizártak, sőt akár egy csapásra át is rendezőthet a most látott sorrend.

Két fordulót követően egyetlen olyan együttes maradt, aki rendes játékidőben tudta két vállra fektetni ellenfeleit, és ők nem mások, mint az Illés Akadémia Spirit ötösfogata. Jelen állás szerint 6 pontosak és vezetik a tabellát, de ez még csak a kezdet, ebből nehéz lenne leszűrni, hogy a szezon végén mire lehetnek képesek, bár a WiLD ellen aratott győzelmük fontos lehet a későbbiekben és nagy löketet adhat a teamnek. A másik jól kezdő együttes a Békéscsabai E-sport Egyesület, hiszen a selejtezőből bejutottak közül egyedül nekik veretlennek maradniuk, ráadásul rendes játékidőben sikerült egy diadalt is aratniuk. A pénteki napon a két utolsóval mérkőznek a listavezetők és papíron ezeket a meccseket nyerniük kellene, de mégsem lesz olyan egyszerű dolguk.

A Tensei képes nagyon jól is játszani, meg könnyen kedvüket szegi, ha nem igazán sikerült köröket hozniuk, így mindenképp fontos lehet a BEE-nek, hogy már az elején elhúzzanak. A KMK pedig eddig mindkét ellenfelének igen komoly fejtörést okozott, dacára a vereségeknek. Félvárról tehát nem veheti az IAS ezt a meccset, mert csak így ér valamit majd a kiváló rajtjuk, ha tőlük is 3 ponttal távoznak. Ezen kívül a két felzárkózó együttesnek is peche van, mivel egy más ellen is pályára kell lépniük, így a WiLD vagy a Nice kezdheti meg üldözni a két éllovast.

A szabályok ugye némileg megváltoztak, miután a győzelem ugyanúgy 3 pontot ér, döntetlen viszont már nincs. 6:6-os állás esetén hosszabbításba torkollik egy meccs, az úgy nevezett OT végén a győztes 2, míg a vesztes 1 pontot kap. A hosszabbításban minimum 2, maximum 3 extra kört teljesítenek még a felek, ezért a végeredmény 8:6 vagy 8:7 is lehet, de ez független attól, hogy mennyi pontot adnak a feleknek.

A harmadik forduló párosításai – 04.22.:

  • 19:00 Békéscsabai E-Sport Egyesület vs Tensei Esports Club
  • 20:15 WnP Esport vs WiLD MultiGaming
  • 21:30 Nice Gaming vs Toxic Babes
  • 22:45 KMK vs Illés Akadémia Spirit

A negyedik forduló párosításai – 04.23.:

  • 16:00 WiLD MultiGaming vs Nice Gaming
  • 17:15 Tensei Esports Club vs KMK
  • 18:30 Illés Akadémia Spirit vs Békéscsabai E-Sport Egyesület
  • 19:45 Toxic Babes vs WnP Esport

A tabella állása két forduló után:

Ne maradj le a magyar közvetítésekről sem, kövesd a hivatalos csatornát és légy részese Magyarország új bajnokának megszületésének.

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!