A Gobfather visszatért a BIG CS:GO csapata mögé!

A Gobfather visszatért a BIG CS:GO csapata mögé!

Valorantos kitérője után gob b visszatért a játékhoz, aminek oly sokat köszönhet.

Gob b visszatért a BIG CS:GO csapata mögé mint vezetőedző, enkay J-t váltja a pozícióban a PGL Major Antwerpentől kezdve – jelentette be a berlini szervezet. A 34 éves visszavonult játékos a BIG alapítójaként számtalan szerepkört betöltött az évek során az orgnál: játékosként CS:GO-zott, majd később edzőként a felnőtt és az akadémia csapat mögött állt, az utóbbi időkben pedig Valorantban támogatta társait a partvonalról.

A „Gobfather” (szójáték a godfather=keresztapa és a gob b névvel) visszatérésére jobb alkalmat nem is találhattak volna, hiszen a kreatív gránáthasználatról és végtelenül alapos felkészülésről ismert német mester egy olyan BIG mögé áll be Antwerpenben, akik legendák lettek az európai RMR-on, tehát a top 16-ból kezdhetnek. Az EU RMR-on egyébként már támogatta tabseNéket a háttérből, tehát nem egy hirtelen és éles váltásról van szó a menedzsmentben. Azt viszont nem tudni, hogy az eddigi vezetőedző, enkay J a BIG körül marad vagy esetleg máshol folytatja.

A Valorantból való viszatérésről gob b azt mondta, hogy „itt az ideje a szívemet követni és visszatérni a játékhoz, ami azzá a személlyé tett, aki vagyok”. Ami pedig az új munkát illeti, 100%-os elköteleződésről beszélt. Képességeiben pedig a CS:GO divízió feje, Roman Reinhardt is biztos, szerinte nagyon fontos volt a Bukarestben elért sikerben gob b „energiája és aurája”.

A PGL Major Antwerpen május 9-én kezdődik a challenger stage-dzsel, ahonnan a legjobb nyolc csapat jut tovább a legends stage-re. Ebben a szakaszban a kihívóknak olyan csapatok ellen kell bizonyítania a szerveren, mint a FaZe, a Heroic, a NAVI, az új Cloud9, a Copenhagen Flames, a NIP vagy a FURIA.

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!