Hatalmas fordítás az 5. játék napon, ismét tarolt az Illés Akadémia Spirit

Hatalmas fordítás az 5. játék napon, ismét tarolt az Illés Akadémia Spirit

A szokatlan körülmények ellenére sem maradtunk izgalmak nélkül a múltheti fordulóban.

Kicsit másképpen telt ez a hétvége a K&H MNEB-en, ugyanis a szokásos nyolc meccsből csak hetet játszottak le a csapatok. A Békéscsabai Esport Egyesület nem vett részt egyik játéknapon se.

Az 5. játéknapon három párosítás került megrendezésre, a WiLD és KMK csapott össze először. Szoros mérkőzést játszottak, azonban w1oza a végén saját kezébe vette a dolgokat, és 15 killel segítette megszerezni csapatának a 7-3 győzelmet. Második meccsen az Illés Akadémia és a WNP csapata ütközött meg. Oregon jó választás volt az IAS számára, eleinte ugyan küzdeniük kellett, de végül 7-4-re könnyedén behúzták a 3 pontot. A nap harmadik és egyben utolsó meccse mindenképpen a legnagyobb meglepetést okozta ezen a játéknapon.

Tensei Esports és Nice Gaming párosítása alatt a TSI csapata könnyedén elhúzott, 5 körös előnyt szereztek maguknak. 5-0-nál megemberelte magát az N6, és egy tökéletes támadó félidő után 7-5-re, rendes játékidőben megnyerték a meccset.

A második játéknapot a Toxic Babes és KMK nyitotta, lendületes meccset játszottak, de a KMK nem hagyta kicsúszni a vezetést a kezei közül és egy 7-4-es győzelem után szerezték meg a három pontot. A nap meccsének beharangozott IAS vs. N6 meccs sem hagyott kívánnivalót maga után. Első három körben a Nice Gaming csapata magabiztos előnyre tett szert, de az Illés Akadémia hamar egyenlített és a vezetést is sikerült átvenniük. Fantazy remekelt a meccsen, végül az első játéknaphoz hűen ismét 7-4-es győzelmet arattak Oregonon.

A Tensei Esports ezen a napon kétszer is szerepelt, első meccsükön a WNP csapatával csaptak össze. Clubhouse nem ment túl fényesen a TSI játékosoknak, rögtön az első körben Pityu egy látványos C4 gyilkossággal nyitott. Végül egy kört tudtak nyerni, 7-1-es győzelmet aratott a WNP.

A napot végül a WiLD és TSI meccs zárta. Chaleten rendkívül magabiztosan játszott a WiLD, nem hagyták szóhoz jutni az ellenfél csapatát. A vadak csapatkapitánya Trift ismét hozta a kötelezőt, Hedsut pedig zárt barikádon keresztül is fejbe lőtte a támadókat. Egy nagyon sima 7-1-es győzelemmel fejezték be a hétvégét.

Oregonból nem volt hiány ezen a két napon sem, míg Theme Park és Bank egyszer sem fordult elő eddig. Plantből sem bővelkedik ez a szezon, ugyanis a játékosok rendkívül keveset planteltek, az eddig lejátszott körök összesen 22%-ban került le a defuser ami a legalacsonyabb ráta az MNEB során. A következő játékhét során lesz alkalmuk javítani a csapatoknak, amit élőben tudtok követni a Rainbow6HU Twitch csatornáján.

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!