K&H MNEB R6S S4: Ismét összecsap a mezőny a tabella első helyéért

K&H MNEB R6S S4: Ismét összecsap a mezőny a tabella első helyéért

Az eddigi fordulók bebizonyították, hogy egyik csapat sincs biztonságban, és ez várhatóan ezen a hétvégén is így lesz.

Holnap elkezdődik a negyedik játékhét, és immár a hetedik fordulóban lehetünk szemtanúi a versenynek. A tabella jelen állása szerint az IAS abszolút dominálja a csoportköröket, de szorosan mögöttük zárkózik fel a KmK és a Békéscsabai Esport Egyesület is, akik ezen a hétvégén háromszor is harcba szállnak. A hetedik játéknap egyből rangadóval indul, a legjelentősebb meccs azonban a 2. és a 3. helyen összecsapó BEE vs. KMK lesz.

A KMK részéről főleg Rexhun-nak lesz mit bizonyítania, ugyanis eddig ő az egyik legértékesebb játékosa ennek a szezonnak 86 gyilkossággal és 1.62-es K/D aránnyal. Holtversenyben vele az IAS húzóembere Fantazy remekel, akinek 69 kill írható a számlájára, valamint egy egészen elképesztő 1.82 K/D amivel magabiztosan vezeti ezt a listát.

Pályák szempontjából nem volt eddig túl változatos játéknap, Oregont például már nyolc alkalommal láthattunk, míg Bank, Theme Park és Skyscraper eddig kivétel nélkül kitiltásra került. Az idő előrehaladtával egyre nagyobb esély van rá, hogy ezekre a pályákra esik valamelyik csapat választása. Az eddigi statisztikák alapján rengeteg kérdést lehetne még feltenni, például, hogy az IAS kiemelkedő körönkénti win rate-jét meg tudja-e dönteni egy másik csapat, vagy lesz-e olyan ötös akik többet plantelnek a KmK-nál. Minden bizonnyal elég hamar választ kapunk ezekre a kérdésekre, és ehhez mindössze csak a Rainbow6HU Twitch csatornáját kell követni.

A hetedik forduló (05. 06) párosításai:

  • 19:00 Békéscsabai Esport Egyesület vs. WnP Esports Club
  • 20:15 WiLD Multigaming vs. Békéscsabai Esport Egyesület
  • 21:30 Illés Akadémia Spirit vs. Toxic Babes
  • 22:45 Nice Gaming vs. KmK Esport

A nyolcadik forduló (05.07) párosításai:

  • 16:00 Illés Akadémia Spirit vs. Tensei Esports Club
  • 17:15 KmK Esport vs. Békéscsabai Esport Egyesület
  • 18:30 Nice Gaming vs. WnP Esports Club
  • 19:45 Toxic Babes vs. WiLD Multigaming

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!