„Arra kellett oda figyelnem, hogy türelmesebb legyek és...

„Arra kellett oda figyelnem, hogy türelmesebb legyek és..." - Cselszkii interjú

Interjú a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H idei szezonjának áprilisi zárt döntőjében győzelmet arató Cselszkiivel.

Xbox-on sem voltak könnyebb összecsapások és a mezőny itt is nagyon egy szinten van, nem is maradtak el a parázs és kiélezett mérkőzések. Áprilisban viszont volt itt valaki, aki a zárt selejtezőben nem tudott hibázni, Cselszkii ugyanis az előző hónapban begyűjtött harmadik helyét követően most már sikerült diadalmaskodnia. Ráadásul a fináléban az alsó-ágon brillírozó Radibiceps ellen vehetett revansot, miután márciusban pont ő győzte le egy szoros csatában. Azonban sikerült megtalálnia ellenfele játékának az ellenszerét és ezzel most ő tudott túljárni az eszén.

Cselszkii egyébként szép lassan hazánk egyik meghatározó FIFA játékosa lesz ezen a konzolon, elszántságát pedig mi sem mutatja jobban, hogy bizony nem ül a babérjain, hiába gyűjtött 160 pontot eddig, amivel nagyságrendileg ott lesz a nyári nagy fináléban. Ennek apropóján pedig elbeszélgettünk vele egy kicsit.

Miben kellett megújulnod vagy másként játszanod, hogy sikerüljön visszavágnod Radibicepsznek?

Radi nagyon sok cselt és hirtelen irányváltoztatásokat használ, amit igen magas szinten tud végre hajtani, erre kellett oda figyelnem, hogy türelmesebb legyek és ne rohangáljak el a védőkkel."

Számodra elegendő egy győzelem és az eddig megszerzett több, mint 100 pont, így biztonságban érzed magad, hogy ott leszel a nagydöntőben vagy igyekszel majd minél több versenyen részt venni?

Nem dőlök hátra, ha az időm és munkám engedi a többi selejtezőn is elindulok, jó gyakorlás szempontjából is, illetve így szemmel tudom tartani melyik játékos milyen irányba halad a játékban és esetleg az újonnan csatlakozókat is megismerem, akik eddig akár egyik selejtezőre sem neveztek."

Mennyire érezted erősnek a mezőnyt? Illetve melyik volt számodra a legizgalmasabb mérkőzés az április havi döntőben?

A mezőny egyre erősebb és egyre komolyabban veszi mindenki. Legnehezebb meccsnek egyértelműen a nagy döntőt éreztem Radi ellen. Nagyon koncentrálnom kellett, főleg, hogy előtte azért már hosszabb ideje nem játszottam, csak vártam az ellenfelem és nehéz volt felvenni újra a tempót. Pláne Radi ellen, aki végig sepert az alsó-ágon és így végig játékban volt."

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!