K&H MNEB R6 S4: Óriási fordítások és eddig még nem látott pályák a 4. hétvégén

K&H MNEB R6 S4: Óriási fordítások és eddig még nem látott pályák a 4. hétvégén

Rendkívül szoros és izgalmas meccsek, valamint eddig még egyszer sem látott pályák társaságában telt a hétvége MNEB-en.

Ezen a héten sem hagytak cserben senkit a játékosok, színvonalas meccseket láthattunk mind a két napon. Pénteken egyből egy rangadóval indult a közvetítés, WnP vs. BEE a nap meccse titulust is megkapta. A Békéscsabai egyesület eleinte kicsit döcögősen játszott, a WnP magabiztosan vette át a vezetést Kafe felett. Haribo motivált játéka húzta előre a csapatot, azonban az 1v2 clutch sem adott nekik elég lendületet, a WnP 7-2-es győzelemmel zárta a meccset. Ezzel fej-fej mellé kerültek a tabellán 14 ponttal.

A nap meglepetését a BEE vs. WiLD meccs okozta. Eleinte bizonytalan volt a Békéscsabai ötös Chaleten, eleinte egy-egy kört hoztak ugyan, de a WiLD mégis elhúzott néhány kör erejéig. A végén viszont meginogtak, éppen eléggé szétestek ahhoz, hogy a BEE behúzza a három pontot egy 7-4-es győzelem után. A nap harmadik - és egyben utolsó - összecsapása a Nice Gaming vs. KmK volt, akik Club house-ban ütköztek meg. Ismét egy különösen szoros meccsnek lehettek szemtanúi a nézők, hol az egyik, hol a másik csapat vette át a vezetést.

Végül StriKe saját kezébe vette az irányítást, és az este második 7-4-es győzelmét szerezte meg csapata számára 13 gyilkossággal. Ezzel a 7. játéknap le is lett zárva, ugyanis az este negyedik párosítását az IAS vs. Toxic Babes meccset nem sikerült elindítani, ezért a Toxic Babesnek ezen a napon kénytelen volt egy feladásos győzelmet elfogadnia.

Szombaton már mind a négy meccs megrendezésre került, a nap első párosa a TSI vs. WnP rögtön sok izgalmat tartogatott, ugyanis a két csapat ebben a szezonban először választott Theme Parkot. Ez meglepetésként érhette a WnP Esports csapatát, ugyanis kissé szétzilált játékukkal esélyt adtak a Tensei számára, hogy néhány körös előnyt szerezzenek. Miután megszokták a pályát összeszedetté vált a csapatmunkájuk is, főleg Hodka parádézott aki még egy négyes gyilkosságot is hozzá tett csapata 7-4-es győzelméhez.

A KmK vs. BEE a nap meccsén egy jól megszokott Oregonnal folytatta a napot. Nem véletlenül lettek kiválasztva, egy lendületes és izgalmas összecsapással rá is szolgáltak. Eleinte hol a támadók hol a védők vették át a vezetést, 5-4-re fordított a KmK, majd rögtön 6-5-re hozta fel magát a BEE. Nem hagyták elbízni egymást a csapatok, egészen az overtime legvégéig harcoltak. A KmK ötöse bizonyult erősebbnek, legutolsó körben 8-7-re nyerték meg a három pontot, hiába küzdött hősiesen a Békéscsabai Esport Egyesület, amit d0m1n1k 1v3 clutch-a is bizonyít.

Az utána következő Nice Gaming vs. WnP párosítása szintén rendkívül erősnek ígérkezett. És bár eleinte úgy tűnt, hogy a WnP ötöse uralja Club House-t, az N6 elég gyorsan felzárkózott melléjük. A legtöbb figyelmet SirBoss kapta a meccsen, aki egy ászt is begyűjtött magának a védő félidő során. Az N6 számára végül ez sem hozta el a várt áttörést, és 8-6-ra nyert ellenük a WnP.

A hétvége utolsó meccsén ismét a WiLD bizonyíthatott a Toxic Babes ötöse ellen. Ráadásul nem is akárhol, Skyscareperen játszottak. Ennek a pályának a jelenlegi felújított verzióját az MNEB összesen 4 szezonja során még egyszer sem lehetett látni, és úgy tűnt ezzel kellően meg is lepték az ellenfelet, magabiztos öt körös előnyt halmoztak fel. Ezen a ponton már a TB csapata is megszokta a környezetet, egymás után öt nyertes körrel fel is zárkóztak. Azonban végül ez nem bizonyult elégnek, a WiLD szoros két kör után 7-5-re elvitte a három pontot. Ebben nagy segítségükre volt Gorii, aki 13 killel és 7 assisttal nagyban hozzájárult a dicsőséghez.

A tabella állása a negyedik hét után:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!