18

Elmúltál már 18 éves?


/
BP5–IAS mérkőzéssel kezdődik a TMP CS:GO Masters B csoportja!

BP5–IAS mérkőzéssel kezdődik a TMP CS:GO Masters B csoportja!

18:00-tól kezdetét veszi a TippmixPro CS:GO Masters B csoportja is, semmiképp se maradjatok le róla!

A B-csoport nyitómeccsével folytatódik a TippmixPro CS:GO Masters ma este, ahol a Budapest Five és az Illés Akadémia Spirit csapnak majd össze egy Bo5 keretein belül. A BP5 áprilisban cserélt két játékost (gubi és 1NSERT2 helyére jött juho és HeavyGod), az új felállás pedig a Y-Games PRO Seriesben szépen menetel, egyelőre csoportelsők a nemzetközi mezőnyben – a TMP Mastersre meghívottként érkeztek.

Az Illés Akadémia Spirit a nyílt selejtezőkből küzdötte be magát a ligába, ráadásul veretlenül. A menedzserük, Kheiron szerint ugyan nehéz dolguk lesz ebben a mezőnyben, de egy dobogós helyezés lebeg a szemük előtt és ezért keményen gyakorolnak. Ma este pedig kiderül, hogy ki a jobb közülük!

KÖZVETÍTÉS

A TippMixPro CS:GO Masters csoportköre május 9-től június 10-ig minden hétfőn (A-csoport) és csütörtökön (B-csoport) jelentkezik az Esport1 szakértőkből álló csapatának élő közvetítésével az Esport1TV Twitch csatornáján és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is. A B-csoport első mérkőzése:

05.12. 18:00 - Budapest Five vs Illés Akadémia Spirit (Bo5)

A liga formátumával kapcsolatban ajánljuk figyelmetekbe az alábbi rövid videót:

2022-ben visszatért a Magyar E-sport Szövetség és az Esport1 szervezésében a TippmixPro CS:GO Masters, Magyarország első felelős ligarendszerű Counter-Strike: Global Offensive tornája. A bajnokságban kizárólag jogi személyiséggel rendelkező csapatok és csak 18 éven felüli versenyzők vehetnek részt. Az összecsapások tisztaságáért a HUNESZ független versenybírói és a legbiztonságosabb ESEA-szerverek felelnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI NYERI A MAI MÉRKŐZÉST?

  • 40 %
  • 60 %