K&H MNEB HPCL S12: Most törhetnek igazán borsot a kicsik a nagy csapatok orra alá

K&H MNEB HPCL S12: Most törhetnek igazán borsot a kicsik a nagy csapatok orra alá

Igazán nagy rangadó nem lesz, de fontos pontokról születik döntés ezen az estén!

Jó helyzetben volt mégis sikerült elbuknia a TrollFocinak az első helyét, így most nekikezdhetnek az újabb építkezésnek és ez nagyjából azt foglalja magába, hogy az előttük álló játéknapot 6 ponttal abszolválják. Félig meddig könnyűnek ígérkezik ez a feladat és mialatt a ZTE komoly ellenállást jelenthet, addig a DVTK-át papíron verniük kéne. Igenám, de a diósgyőriek a legjobb feljutó csapat képét festették le magukról, viszont hiába jöttek fel a 8. helyig és szereztek 11 pontot, az utóbbi időben elég hullámzó, már-már gyatra teljesítményt nyújtanak. Nem lenne jó dolog, ha most fulladnának ki, persze a TrollFoci ezért nagyon hálás lenne.

Ezt követően egy igazi kiesési rangadó veszi kezdetét, azonban a LvL Up már megmutatta, hogy nagyon jó az ilyen kiélezett helyezetekben és folytathatják a legutóbbi hétvégén mutatott teljesítményüket és akkor a mostani ellenlábasuktól is könnyűszerrel el tudják hozni a 3 pontot, ami a bent maradásért vívott csatában rendkívül fontos lesz. A Fertőszentmiklós egyelőre csak kóstolgatja az első osztályt, de nekik is ideje lenne villantani valamit, ha úgy gondolják helyük van itt, bár az is meglehet, hogy ez a kirándulás nekik rendkívül hasznos lesz, hogy a jövő csapatát kezdjék el építeni, amivel a másodosztály egyik legerősebb gárdájává válhatnak. A Puskásnak is ideje lesz rendbe tenni a sorait, mert fogy az az idő, amit még arra lehet fordítani, hogy a hibákat javítsák, jelenleg ugyan csak 4 pont a lemaradásuk és ugyan rendkívüli hajrára képesek, az egyik meccsük most a Hajdúnánás ellen következik. Ők pedig nem arról híresek, hogy könnyen adnák magukat, pláne úgy, hogy egy zsinórban négyes győzelmi szériában van az együttes. A kiscsapatok mellett például a TrollFocit is elkapták, szóval a címvédőnek is van mitől tartania.

Az estét pedig az MTK zárja, aki ismét egy felejthető szezont produkál ezidáig. A Sopronnak olyan sok veszítenivalója egyelőre nincs, bár ha könnyű pontokat szeretnének fogni, akkor erre a budapestiek ellen itt lenne a lehetőség. Nagyon háromesélyes ez a találkozó eleddig, de láttunk sok elképesztő dolgot ebben a szezonban.

A K&H MNEB HPCL 12. szezonjának hatodik játéknapjából közvetített mérkőzések menetrendje:

20:00 DVTK e-Sport - TrollFoci-Hálószaggató eSport
20:30 LvL Up eSport - Fertőszentmiklós eSport
21:00 Hajdúnánás FK - Goolasso vs Puskás Akadémia eSport
21:30 MTK Budapest eSport vs SC Sopron Esport

A K&H MNEB HPCL mérkőzéseit élőben lehet megtekinteni az Esport1 Facebook, illetve Youtube vagy Twitch csatornáján este 8 órától!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!