Star Wars Jedi: Fallen Order - Meglehet a széria következő részének a címe

Star Wars Jedi: Fallen Order - Meglehet a széria következő részének a címe

Merre vezethet a legújabb kaland?

A Star Wars: Jedi Fallen Order az utóbbi idők egyik legjobban sikerült darabja a Csillagok Háborúja gaming univerzumának. Kal Cestis története sokak szívébe lopta be magát és a rajongók nagyon szerették az RPG elemekkel megfűszerezett kalandjátékot. Sőt sokan azt vallják, hogy a játék harcrendszere az egyik legjobb, ha összehasonlítják más olyan játékokkal, ahol fénykarddal lehet tizedelni az ellent. Ha pedig a rajongók szeretik, az azt jelenti, hogy az eladási számai is nagyon rendben vannak. Mostanáig mintegy 10 millió példányban kelt el a kiadás óta a világon. Ez pedig annyit jelent, hogy a folytatás is zöld lámpát kapott, amit ez év januárjában be is jelentettek.

Most pedig Grubbsnax videójában úgy tűnik arra is fény derült, hogy az új epizódnak mi lesz a címe. A tartalomgyártó éppen a chaten találgatta a nézőivel, hogy mi is lesz az, amikor az egyik csetelő felhozta a Survivor címet. Grubbsnax erre úgy felelt, hogy az információi alapján is ez az amire számít. Ez pedig egybeesik egy másik pletykával, még az év elejéről, ahol ez az elnevezés már előkerült párszor. Persze, akkor még semmilyen megerősítést nem kaptunk és ezt a mostani kijelentést sem lehet tutira venni. A stúdió egyelőre nem erősített meg semmit. 

Ettől függetlenül a cím relatíve jól illeszkedik a kánonba. Történetünk főhőse bőven kielégíti a túlélő definícióját. Illetve akár lehet, hogy a Survivor egy másik, eddig nem ismert karakterre utalhat, aki a következő rész cselekményének a központi eleme lehet. Sajnos ez még csak találgatás, de reméljük nemsokára kiderül, hogy is az igaz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!