707 ezer brazil nézőt húzott be az Imperial a Majorre

707 ezer brazil nézőt húzott be az Imperial a Majorre

A G2 és a FURIA meccsét tegnap több mint 1,1 millió néző követte egyidőben, három meccsen is millió feletti peaket ért el az antwerpeni Major.

A PGL Major Antwerpen elképesztő népszerűségnek örvend, a Legends Stage során három mérkőzésen is egymillió fölé kúszott az egyidejű nézők száma egy-egy ponton. A brazil csapatok hozták a legtöbb nézőt, a milliós klubban Copenhagen Flames–Imperial, Cloud9–Imperial és G2–FURIA mérkőzések szerepelnek. A portugál nyelvű közvetítést készítő Gaules a Major kezdete óta egy kivételével minden nap 100 000 feletti nézőt hozott be rendszeresen egymagában.

A legnagyobb portugál rekord viszont a Cloud9–Imperial meccsen jött össze. Ezt megelőzte egy nagyon erős 437 000 egyidejű nézőszám a május 15-i Copenhagen Flames elleni brazil meccsen, de meg sem közelítette azt, amit FalleNék Cloud9 elleni rangadóján sikerült elérnie Gaulesnek: 707 000 néző egyidőben! A G2–FURIA meccs ezt nem ugrotta meg, de az összes streamet nézve világszerte mégis többen voltak kíváncsiak rá, mint az Imperial játékára.

A milliós klub

  1. G2 vs FURIA - 1 113 762
  2. Cloud9 vs Imperial - 1 061 032
  3. Copenhagen Flames vs Imperial - 1 040 086

Hasonló számok legutóbb a PGL Major Stockholm rájátszásától kezdve voltak jellemzőek, ezért az sem elképzelhetetlen, hogy a döntőhöz közeledve újabb rekordok dőlhetnek meg. Stockholmban az elődöntők 1,4 millió nézőt vonzottak be az összes streamen, a döntő viszont 2,7 milliót, ami egy teljes millióval előzte meg a korábbi rekordot.

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED MEGDŐL A NÉZETTSÉGI REKORD ANTWERPENBEN?

  • 75 %
  • 25 %