Hirdetés

Sokáig titkolta, de végül az utolsó pillanatban fedte fel az eheti ingyenes játékot az Epic Games Store

Kiderült az eheti ingyenes játék, és emellé még olcsóbban is vásárolhatunk a webáruházban!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: World of Tanks

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

A múlt héten kimaxolta a „meglepetés" szó fogalmát az Epic Games Store: eleinte ugyanis 2 játékot hirdettek meg előzetesen, melyhez pontban 17:00 órakor csatlakozott végül egy harmadik is. Így a Jotun: Valhalla Edition, és a Prey mellett még a Redout: Enhanced Edition is ingyen lehetett a miénk, az eheti ingyenes játékot viszont a díjmentessé válásig nem fedte fel az Epic. A várakozásnak azonban vége, ez a játék pedig nem más, mint a Borderlands 3!

A No Man's Sky-jal egyetemben ez volt a másik játék, melyről a legtöbb helyen lehetett olvasni a pletykák során. A Borderlands 3 egy akció-szerepjáték FPS, mely a 2012-ben megjelent második rész közvetlen folytatása. A játékosok akár egyedül, akár többedmagukkal is teljesíthetnek benne különböző küldetéseket, feladatokat, amelyek során tapasztalatot gyűjthetnek, ezzel tudnak újabb képességekre szert tenni. A játék megjelenése után pozitív visszajelzésékben részesült, elsősorban a játékmenetét dicsérték a kritikusok.

Az Epic Games Store-ban emellett kezdetét is vette a Nyári Vásár. Rendkívül sokáig, június 16. 17:00 óráig tudunk akár 75% kedvezménnyel is vásárolni az Epic Games Store-ban, ahol több, mint 1 600 játék, illetve kiegészítő lehet a miénk olcsóbban. Ha kíváncsi vagy a kedvezményekre, úgy irány az Epic Games Store oldala, ahol máris böngészhetsz a kedvezmények között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • simonjanos 1 hónapja
  Azért ez kva nagy! Bő két éve amcsi b.nőmtől kaptam ajándékba az akkor 100 € (!) Super Deluxe Edition-t... Együtt toltuk egy ideig ;) Előtte majd egy ével 5.88 € STEAM-en megvettem THE HANDSOME COLLECTION-t... Amit az EPIC szintén ingyen adott rá majd egy évre. Szóval tuti az EPIC ;)
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  G
  0 0 Válasz
 • noni76 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés