18

Elmúltál már 18 éves?


/
Nem jöttek össze a fordítási kísérletek, 3-0-ra nyert a BEE az iPon Esport ellen

Nem jöttek össze a fordítási kísérletek, 3-0-ra nyert a BEE az iPon Esport ellen

A számtalan szoros kör ellenére a Békéscsabai E-sport Egyesület jött ki győztesen a TippmixPro CS:GO Masters negyedik fordulójából.

TippmixPro CS:GO Masters B-csoportjában ezúttal az iPon Esport és a Békéscsabai E-sport Egyesület csaptak össze, hogy eldőljön, melyikük jut tovább a felső ági döntőbe, ahol a BP5 várja őket. Ez a lehetőség a tegnap esti 3-0-s szériagyőzelmet követően a BEE-nek adatik meg a ligában egy hét múlva, míg az iPon Esport az Illés Akadémia Spirit ellen játszhat a kiesés elkerülése érdekében az alsó ágon.

Az iPon Esportnál fontos kiemelni, hogy a meccs előtt változott a játékoskeretük, a két ukrán játékos (J3kie és Kvem) helyett két némettel (tahsiN és devraNN) érkeztek a szerverre. A vétóban az iPon Esport Vertigotól, a BEE Nuke-tól szabadult meg, így a bennmaradt pályák sorban: Mirage, Ancient, Inferno, Overpass és Dust2 voltak a Bo5-ös szériában. Mindegyikre ezúttal sem volt szükség, ugyanis a BEE három, de olykor egészen szoros pálya alatt befejezte a munkát. Mirage-on kiélezett félidőben nyert 8:7-re a BEE CT-oldalon és a folytonos adok-kapokból is ők tudtak kimozdulni a fordulást követően a pálya addigi legnagyobb előnyét elérve 12:8-nál. Egészen 14:10-ig jutottak, mikorra letudta törni a gazdaságukat az iPon Esport, kezdődhetett is a zárkózás, de a szoros körök között a BEE is beszúrta a sajátját, így elérve a meccspontot. 15:13-nál egy ecokörből hozta össze végül a döntő kört a BEE, így megszerezve a győzelmet.

Ancientön az iPon Esport kezdett CT-oldalon, ráadásul egészen meggyőzően hozták az első négy kört. A BEE-nek ekkortól kellett építkeznie, ha csak a már igen jónak számító 4-5 kört is szerették volna már elérni. De egyhamar 7:2-öt mutatott az iPon Esport neve mellett az eredményjelző, nem tűnt annyira ígéretesnek a helyzet. Viszont ekkor egy jól átgondolt és hirtelen A-foglalás után a védők lényegében kiszorultak és ezzel sikerült feltenni a BEE harmadik körét is, majd a lendületből adódóan megduplázták a köreik számát. A félidő 9:6-os iPon Esport vezetéssel ért véget, ami már lehet túl szoros, de még javítható, ha erős T-oldalt hoznak és hógolyószerűen gyűjtik a köröket. A folytatásban pontosan ezt is láthattuk tőlük, egészen 12:7-ig jutottak. Itt azonban megtorpant a csapat, ugyanis a BEE is megtalálta a receptet a körök szerzéséhez, de még hogyan! Magabiztos körök gyors egymásutánjában zsinórban kilencet is hoztak a 16:12-es győzelemhez.

Infernon is folytatta a BEE az Ancientön megtalált formát, CT-ként 12:3-as eredményt hoztak össze, ami után azt gondolhattuk, a zsebükben is van már a győzelem. Az iPon Esport ezzel egyáltalán nem értett egyet, beindult a fordítási kísérlet, de ekkora hátrányból visszajönni lehetetlen vállalkozásnak ígérkezett, végül nem is sikerült. 16:9-re szépítettek, de az eredmény a BEE 3-0-s szériagyőzelmét hozta el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!