TippmixPro CS:GO Masters: iPon Esport–BEE mérkőzéssel tér vissza a B-csoport ma este

TippmixPro CS:GO Masters: iPon Esport–BEE mérkőzéssel tér vissza a B-csoport ma este

Negyedik fordulójához ért a TippmixPro CS:GO Masters csoportköre, ma este eldől, ki lesz a BP5 ellenfele a felső ági döntőben!

A TippmixPro CS:GO Masters B-csoportját egy héttel ezelőtt a Budapest Five és az Illés Akadémia Spirit nyitották meg, ma este pedig az iPon Esport és a Békéscsabai E-sport Egyesület küzdenek meg azért, hogy eldőljön, ki játszhat a BP5 ellen a felső ági döntőben.

A B-csoport nyitómeccsén a BP5 fölényes győzelmet aratott az IAS-sel szemben, a 3-0-ra végződő szériában nem ütköztek nagy ellenállásba egyik pályán sem. Ennek köszönhetően fleavék már a felső ági döntőben várják ellenfelüket, míg az IAS az alsó ágon folytatja a játékot a ma esti mérkőzés vesztese ellen a túlélés érdekében.

KÖZVETÍTÉS

A TippMixPro CS:GO Masters csoportköre május 9-től június 10-ig minden hétfőn (A-csoport) és csütörtökön (B-csoport) jelentkezik az Esport1 szakértőkből álló csapatának élő közvetítésével az Esport1TV Twitch csatornáján és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is. A B-csoport következő mérkőzése tehát:

05.19. 18:00 - iPon Esport vs Békéscsabai E-sport Egyesület (Bo5)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!