K&H MNEB HPCL S12: Dupla TrollFoci rangadó, de kik maradnak versenyben utána?

K&H MNEB HPCL S12: Dupla TrollFoci rangadó, de kik maradnak versenyben utána?

Mind a négy éllovas megmutatja magát és két hatalmas rangadót is megrendeznek a 7. játéknapon.

A K&H MNEB HPCL 12. szezonjában libasorban követik egymást az élmezőny tagjai, miután a Honvéd 26 pontot gyűjtött eddig mögötte pedig 1-1 ponttal lemaradva következnek a többiek. Ez pedig jelenleg azt jelenti, hogy a legjobb négyes közül bárkinek lehet reális esélye a bajnoki címre. Azonban minden egyes mérkőzés egyre nagyobb súllyal bír, így egy botlás vagy vereség elég hamar azt jelentheti, hogy a hibázó együttes kiszáll az elsőségért folyó harcból. A hetedik játéknapot a Grosics és a ZTE párharca nyitja. Tavasszal a zalaegerszegiek nagyon magabiztos győzelmet arattak a mostani szezonban komoly hullámvölgybe került ellenfelük felett, de elképzelhető, hogy valós a feltámadásuk, miután egy héttel ezelőtt a Veszprémet és a Sopront is két vállra fektették. Ez a találkozó tehát innentől kezdve háromesélyes és remek felvezetése lesz az estének. Utánuk rögtön a Puskás és a TrollFoci gigászi küzdelme következik és alighanem ez is egy elképesztő meccset hoz majd, elég csak a legutóbbi 4:3-as TrollFoci győzelemre gondolni, hiszen a 12. szezon egyik legjobb mérkőzését hozták össze a felek. Mindkét együttesnek kellene a 3 pont, ezért nem valószínű, hogy a visszafogottság jellemzi majd a játékosok hozzáállását.

Míg a Puskás a Sopron ellen is kifut aznap a virtuális gyepre, addig a TrollFocinak izzasztó éjszakája lesz, mivel a másik találkozójuk a Veszprém elleni lesz majd. Utóbbi gárda fájó vereséget szenvedett a Grosics ellen, így lesz mit bepótolniuk, hiszen innentől kezdve ezek a bukták nem férnek bele, ha az aranyról vagy szimplán a szezon végi dobogóról álmodoznak. Legutóbb a TrollFoci 3:1-es könnyedebb győzelmet aratott felettük, de ez most nem valószínű, hogy hasonlóan történik majd. A hajrá előtt ugyanis igazi oroszlánok lépnek majd pályára mindkét oldalon.

Zárásként a negyedik élmenőt, jobban mondva a tabella éllovasát is figyelemmel követhetik a szurkolók. A Honvéd az MTK-val feszül egymásnak. Van egy különös pikantériája ennek a találkozónak, mivel az előző szezon hajrájában pont a kék-fehérek voltak azok, akik kiütéses verést mértek a piros-feketékre, így akkor ők emiatt sem lehettek bajnokok. Ezt most a tavasszal már egyszer visszaadták, 2:0-ás siker után 3 pontot szerzett a Honvéd, de ezt a bajnoki arany begyűjtése érdekében mindenképpen meg kellene ismételniük. A nagy tét viszony ki tud babrálni velük, így meglátjuk mire jutnak május 22-én.

A K&H MNEB HPCL 12. szezonjának hetedik játéknapjából közvetített mérkőzések menetrendje - május 22.:

20:00 Grosics Alapítvány - ZTE FC eSport
20:30 Puskás Akadémia eSport - TrollFoci-Hálószaggató eSport
21:00 Veszprém Futsal eSport - TrollFoci-Hálószaggató eSport
21:30 MTK Budapest eSport - HELL Honvéd

A K&H MNEB HPCL mérkőzéseit élőben lehet megtekinteni az Esport1 Facebook, illetve Youtube vagy Twitch csatornáján este 8 órától!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!