MSI: Történelmi fináléban méri össze erejét az RNG és a T1

MSI: Történelmi fináléban méri össze erejét az RNG és a T1

Visszavághat a Royal Never Give Up Fakernek a 2013-as (!) Worlds döntőjében elszenvedett pofonért.

A kínai MSI-specialista 3-0-val küldte a reptérre az Evil Geniuses játékosait, a T1 még simább 3-0-val törte össze a G2 Esports álmait. Megérdemelten jutott be a 2022-es Mid-Season Invitational döntőjébe a kínai és a dél-koreai bajnokcsapat, azonban a mai nap csak az egyikük emelheti boldogan magasba a nagy múltra visszatekintő nemzetközi verseny trófeáját. A döntő összes meccsét élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a magyar streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

Történelmi finálé következik, RNG vs T1 Bo5 10:00-tól

A mai nap valamelyik együttes háromszoros bajnoknak mondhatja magának, sőt összesen három játékosnak van esélye arra, hogy triplázást ünnepelhessen. 2018-ban Xiaohu és Ming ott volt a Kingzone DragonX csapatát 3-1-re legyőző keretben, valamint ez a duó tagja volt a világbajnoki címvédőt térdre kényszerítő 2021-es MSI-bajnok RNG-ben is. A másik oldalon Faker az egyetlen, aki már kétszer behúzta az MSI-t. A Démon Király 2016-ban és 2017-ben nyerte meg ezt a sorozatot.

A két együttes rivalizálása egészen 2013-ig nyúlik vissza, amikor a Royal Club és az SK Telecom T1 megmérkőzött egymással a harmadik szezon világbajnoki döntőjében. Az egyik oldalon Faker, a másikon Uzi volt az újonc sztár, végül sima 3-0 után először koronázták meg Worldsön a valaha volt legjobb LoL-ost. Azóta egyetlen egy alkalommal sem találkozott egymással a két csapat nemzetközi torna utolsó állomásán. Az elmúlt hetek során mutatott játék alapján egy hatalmas harcnak lehettek szem- és fültanúi, amely során tényleg bármi megtörténhet. A hazai környezet a T1-t segíti, az összességében stabilabb teljesítmény az RNG mellett szól. Ha egy párharcot szeretnétek csak megnézni az MSI 2022-n, akkor mindenképpen ez legyen az!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!