Regostern: A Team Plague játékosaként kötelező megnyerni a versenyeket

Regostern: A Team Plague játékosaként kötelező megnyerni a versenyeket

Könnyedén arattak tornagyőzelmet a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H tavaszi minor kupáján Regosternék, akit ismét elkaptunk egy interjúra.

Ma ünnepli 20. születésnapját Réfi "Regostern" Bálint, a hazai League of Legends közösség egyik meghatározó alakja. Remek versenyeredményei mellett számos edukatív streammel is megörvendeztette rajongóit az elmúlt hónapokban, azonban néhány napja meglepő bejelentést tett. A lövész átmenetileg felhagy a kompetitív LoL-lal, hogy belevághasson valami újba. 

Ez nem jelenti még biztosan azt, hogy Regostern ne térne vissza címvédőként a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupájára, így bizakodhattok abban, hogy a Réfi tesók párosa ismét robbanthat az alsó ösvényen. 

A fináléban ismét a WSE-vel nézett farkasszemet a PLG, ahogy a második szezon döntőjében. Mennyire van jelen a magyar mezőnyben a rivalizálás a játékosok/csapatok között?

„A csapatokban a játékosok jönnek és mennek, így ritka az, hogy ugyanazzal a felállással induljon el egy csapat két egymást követő spliten. Rivalizálásról (mint egy G2-FNC vagy a régi THR-WiLD) nem igazán beszélhetünk. A Team Plague játékosaként nagyon sok az elvárás, szinte már kötelező megnyerni a versenyeket. Elsődleges célunk ez is volt.”

Mennyire volt nehéz felkészülni a döntőre úgy, hogy mindössze egy nappal előtte még egy másik csapat ellen játszottatok Bo3-at?

„Egyik csapat ellen sem készültünk kifejezetten. Törekedtünk a draft megnyerésére, és mindenáron megpróbáltuk megtartani a saját játékstílusunkat.”

Sintaxszel és Sericusszal szeretnétek a nyári minor kupán is indulni?

„A nyári kupára a lineup majd a verseny előtt lesz kihirdetve, addig semmi sem biztos. Egy biztos: Sericus visszaköltözött szülőföldjére (Kínába - a szerk.).”

Szerinted melyik csapat nyeri meg a 2022-es MSI-t és miért pont ők?

„A T1 rettentően nagy lendülettel érkezik a versenyre, így még azt sem tudom kizárni, hogy veretlenként nyerjék meg ezt a nagyszabású eseményt.”

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Team Plague megnyeri a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupáját is?