K&H MNEB LoL: Így változik meg a nyári minor kupa formátuma

K&H MNEB LoL: Így változik meg a nyári minor kupa formátuma

A K&H MNEB LoL következő állomásán még több meccsnapon izgulhattok kedvenc csapatotokért.

Már nem kell sokat várni a K&H MNEB versenysorozat következő állomására, a Magyar Nemzeti LoL kupa powered by K&H nyári minor kupájára. Hazánk legjobb és legerősebb League of Legends csapatai egy új formátumban mérik össze erejüket az Idézők szurdokában, amely több izgalmat, kiélezettebb összecsapásokat eredményezhet.

Első állomás most is az osztályozó, avagy a nyílt selejtező

2022. június 7-én és június 14-én ismét egy open kvalifikáció keretében vívhatják ki a meghívással nem rendelkező együttesek, hogy bekerüljenek a zárt körbe. Ezekre a nyílt selejtezőkre bárki nevezhet, aki megfelel a szabályzatban foglalt feltételeknek. Érdemes már most elkezdeni összerakni a világverő keretet, ugyanis a nyári minor kupa összdíjazása nem kevesebb, mint 750 000 forint.

Változik a kieséses szakasz formátuma

Tavasszal még egyeneságon lehetett eljutni a döntőbe, nyáron azonban változik a lebonyolítás. Vigaszágas rendszerben eresztik egymásnak a nyolc legerősebb csapatot, így mindenkinek belefér egy elvesztett széria. A párharcok végig Bo3-as formátumban zajlanak, ez alól az alsóági és a felső ági döntő képez kivételt, a legfontosabb összecsapások Bo5-ben, három nyert meccsig tartanak.

A finálét 2022. június 30-án rendezik, a rájátszás június 20-án startol. A Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupájáról további részleteket hamarosan megtudhattok, addig is toborozzátok a legénységet a nyílt selejtezőkre!

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nevezel majd a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupa nyílt selejtezőjére?