Az RMR után ismét a Vitality állhatja útját torzsiéknak Dallasban

Az első nap nagy meglepetése volt az ENCE, akik snaxszal is képesek voltak legyűrni a MOUZt és a G2-t!

Tegnap este elrajtolt az IEM Dallas, ahol az A-csoportban különösebb nehézség nélkül már tovább is jutott a FaZe a felső ági döntőbe. Azonban nagy meglepetést okozott, hogy nem a G2, hanem a snaxszal játszó ENCE ért oda melléjük. A MOUZ is kikapott a finn szervezet csapatától az első körös Bo1-ben, de utána kiejtették a Movistar Riderst, ma este pedig a Vitality ellen játszanak a túlélésért. Torzsiéknak aligha lesz egyszerű dolga az őket a Major előtti RMR-on kiejtő francia-dán ötös ellen.

A B-csoportban csak a nyitómeccsek mentek le: a FURIA megverte az Imperialt, a Cloud9 a Liquidet, a BIG a hampus nélkül érkező NIPet. A legnagyob meglepetés azonban az MIBR győzelme volt a Complexity ellen. A brazil csapatot az utolsó pillanatban hívták meg a versenyre, mert a Heroic kiszállt, ráadásul kénytelenek az edzőjükkel játszani. Ennek ellenére a Complexity mindösszesen négy kört tudott hozni ellenük a Bo1 során.

KÖZVETÍTÉS

Kövessétek élőben, magyar nyelven az IEM Dallas versenyét 17:00-tól az Esport1TV kínálatában vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén! Ma este három kiesési meccset hozunk el nektek, köztük a MOUZ vs Vitalityt. Tartsatok velünk és szurkoljunk együtt torzsiéknak!

MENETREND

Május 31. - kedd

A-csoport
21:30 - MOUZ vs Vitality (Bo3)
01:00 - G2 vs Astralis (Bo3)

B-csoport
18:00 - NIP vs Complexity (Bo3)

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI NYERI A MOUZ VS VITALITY MÉRKŐZÉST?

  • 43 %
  • 57 %